Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Heureka

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

1 följare

Om Heureka

  • Placering
    Kadett
  1. Hej, vill gärna höra hur du bar dig åt.
  2. Fel av mig, det var mastreparatören som påstod att han ramlade ner från stege, därför var det ingen leverans den gången, sen hände det andra saker för honom, mycket stressigt m.m. vad skall man tro!, Botved,vill gärna höra hur du fick tillbaka din mast hur får jag kontakt med dig.
  3. Tänk så olika uppflyttningar man kan få när man läser en text. Jag fick för mig att det var riggaren/matrparatören som ramlat ner från en stege och därför inte fått klar masten!?
  4. Tack för alla svar. bakgrunden är denna, båten en IW40 1977, var i Grekland, har seglat där till och från i 16år, den var upptagen på land när det kom en storm och välte båten + 40 andra båtar, "dominoeffekten", delvis på grund av att greker är lika duktiga på att stötta båtar som att klara ekonomin. Eftersom försäkringsbolagets villkor är sådant att dom ersätter transport fullt ut, men mastbrott med åldersavdrag, så tog jag hem båten istället på lastbil efter att undersökt möjligheten att reparera masten i Kristinehamn, båten fick även skador och var sliten som jag hållit på att renovera samt renovera hus, därför har det tagit tid, har hela tiden fått besked att snart är masten klar? men att det hänt olika saker,ramlat ner för stegen m.m. det går att hitta på många ursäkter, min förhoppning efter att undersökt är inte stor men kommer att driva detta fullt ut. fortsättning följer.
  5. 1. Her inte hängt ut enskild person, det är företaget att det har samma namn är en annan sak, jag har fotobevis och vittnen när masten hämtades, offert på arbetet, delfaktura som är betald i rätt tid, mail och sms där företaget lovar leverans, senast skulle den komma 28/11-2015 underskrivet med namnteckning och allt, c:a 34 sms efter det med olika förklaringar bl.a. saknas det popnit som skulle komma med posten dan därpå, när jag frågar om nitarna har kommit får jag inget svar, ? en riktig soppa
  6. Hämta masten?? går inte stefan visar sig inte, svarar inte på telefon,jag har varit i Kristinehamn men blev utskälld av frun som inte tyckte jag skulle ringa på hennes dörr, saken är den att företagets adress är samma Poppelstigen 1, får bara undanflykter, senast var att masten skulle levereras 10/12-2015, samma dag får jag ett SMS att det saknades några poppnitar som skulle komma med posten nästa dag?? har tidigare fått besked att allt är klart endast några fall skulle dras i, har räknat till senaste tidens sms, 34 st. men bara undanflykter, har alla mail och SMS utskrivna och, när jag frågar på obs. SMS, ringa är ingen idé, om popnitarna har kommit får jag inget svar, så vad gör jag?
  7. Heureka

    Mast

    är det någon som har erfarenhet av Burelöw segel & mast i Kristinehamn, lämnade min mast för 3 år sedan till Stefan Burelöw för rep. och nya vant, har ännu inte fått tillbaka den, bara undanflykter,svarar inte på telefon bara SMS, över väger nu anmälan för bedrägeri , firman heter även Skarven mast. heureka
×
×
  • Skapa nytt...