Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Byrobangen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Byrobangen

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

454 profilvisningar
  1. Hej. Har fått tag på en reservdelsmotor med en bowmanväxlare på men alla slangar är borttagna så jag fattar noll hur det ska kopplas ihop och undrar vart man kan få info om hur det ska passas ihop?
  2. Hej. Är på jakt efter ett block till md21 undrar om någon har ett tips på vårt man kan vända sig?
  3. Hej. Tack för dina inlägg. Har inte bestämt ännu om jag ska renovera eller köpa nytt. Men gillar att samla mycket info innan jag bestämmer mig..är lite nyfiken på det du sade om att man ska låta topplocket vara ifred. Ska man efterdra toppen varje år? Ska ventiler justeras efteråt
  4. HEJ. Har hitta en tysk länk där man säljer alla delar och även ny motor till bra priser. Vad sägs om ny MD21 för 45 000. www.indenor-retro.de
  5. Hej. Har blivit med Maxim26 nu i sommar och har väl ganska många små projekt att ta tag i men har ändå börjat fundera på motorn. Den går bra men har ju 35 år på. Nacken så den känns lite otrygg. Jag är verkstadsmekaniker . Lisenssvetsare och rörmokare och har tidigare renoverat en b20 motor så renoveringsdelen känns inte så skrämmande. Dock så är det sådant som nämner som kan krascha kalkylen. Jag tänker så här att omgivande ombyggnader i motor rum såsom drev ,bränslesystem kylsystem , elsystem ,manöverpanel eventuell höjning av durk ,m , m kostar ju en del och borde ju räknas som en fördel för renovering. Har kollat på många olika sidor och hittat dom flesta reserv delarna. Har dock inte satt mig ned med kalkylatorn och räknat ihop allt men en känsla säger ca 35000kr för delar enda nackdelen jag ser ekonomiskt med renovering är att lägger jag till 10 000 till den summan så kan jag få tag på en ny MD21 från en firma i Tyskland som importerar nytillverkade indenormotorer . Orosmomentet då är passar Volvo pentas båtkonverteringsdelar från min gamla md21 på den nytillverkade md21an?
  6. Hej. Har funderat på att renovera min gamla spis och undrar om någon har tips på bra sidor där man kan få info steg för steg om hur man går fram eller videos. Delar verkar det finnas gott om.
×
×
  • Skapa nytt...