Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

stalbaten2014

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stalbaten2014

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

291 profilvisningar
  1. Tacksam för alla inlägg. Men frågan är vilken färg jag fortsätter med till våren. Vilket fabrikat är bäst och enklast att jobba med?
  2. Tycker ändå att utvecklingen är dålig då vi befinner oss i 2015. Det måste finnas bättre färg som är tät. Frågan är om någon vet vilket fabrikat?
  3. Slipade bort all färg stålrent o målade våren 2015 3 lager med International VC Tar 2. Den dyraste färjen som handlarna rekommenderat mig. Vid upptagning nu i september 2015 så finns flera vatten fyllda blåsor jämt fördelade under vattenlinjen. Under blåsorna stålskrovet helt utan rost. Bedrövligt att International färg inte är bättre. Har följt alla anvisningar. Varför blir det blåsor efter så kort tid. Båten ligger i Mälaren. En stålbåt 10x3m. Hoppas att någon från International läser detta. Tacksam för tips. Finns bättre färg?
  4. Har en havererad bogpropeller typ Side Power R125/3-514/511 med 25cm trumma, svart propeller I en stålbåt. Dessvärre har kugghjulen havererat I växel-lådan och det finns Inga nya att köpa enligt Sleipner som är generalagenten. Bogpropellern är från tidigt 90-tal. Är det någon som har lösning på detta, att tillverka dessa snedskurna kuggar med splines och brytpinnar är orimligt dyrt.
×
×
  • Skapa nytt...