Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

J36i

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om J36i

  • Placering
    Kadett
  1. Om vi skulle lista de frågor som vi skulle vilja ställa till Ola. Kanske vågar han då krypa fram ur vrårna? Jag kan börja med några frågor: 1. Vad driver dig till att lägga ett så stort personligt engagemang? 2. Vad är den praktiska skillnaden mellan den nya och den gamla lagen? 3. Varför är Sjöfyllerilagens Facebooksgrupp stängd för externa kommentarer? Vill man inte ha en öppenhet och debatt där alla kan komma till tals?
  2. J36i

    Ola Ljungberg

    Vi är många som önskar att Ola kommer fram ur dimmorna och tar en rak debatt på ett helt öppet forum som Maringuiden. Ola skapar nya trådar och sedan försvinner han lika kvickt tillbaka in i grottan igen. Han skriver mycket och gärna på stängda Facebook-sidor där han kan vara helt fri från kritiska kommentarer och bara umgås med likasinnade polare. Här är en rak och ärlig uppmaning till Ola att komma ut ur garderoben och ta en debatt om varför han anser att att 0.2-lagen är så hemsk och vidrig som han påstår. Antar inte Ola denna utmaning så tror jag att han inte har mycket att komma med i övrigt heller..... Och då kanske allt stök som Ola skapar runt omkring sig bara är till för att .....just skapa stök och bråk bland politiker, myndigheter och organisationer. Kom igen nu Ola!!!
  3. En liten uppdatering kring mysteriet med Olas frånvaro. Enl deras FB för inbördes beundran har Ola nu postat ett inlägg där han just nu arbetar med förberedelserna till att "spama" alla båtklubbar och deras styrelser. Han ska låta sin "bomb" spridas som en löpeld genom båtsverige. Men, hans bomber är ju mer som gamla smällare typ 1-öres (om någon kommer ihåg det glada 70-talet). Huka er gubbar och kärringar nu laddar gubben om........ Kanske kommer det ett litet fjutt, fjutt :-) Men varför undviker Ola att ta en rak och ärlig debatt här på forumet? Vi kan bara spekulera.....det kanske är lättara att bara ha en monolog och dessutom jävlas med allt och alla. På det sättet slipper man stå för sina åsikter och försvara dem när övriga normala båtfolket ger kvalificerade mothugg. Så, Ola var är du?
  4. Kikade in på Ljungbergarns privata FB. Han ägnar dagen bl a åt att berätta om något reportage där en kvinna blivit arg på en lastbilschaufför som flyttat på hennes blomkruka. Så Ola verkar ha fullt upp idag med andra saker och andra orättvisor. Blir kanske lite mycket att begära att han samtidigt ska vara här och försvara sitt senaste inlägg. Eller har han blivit debatträdd??
  5. Nu har både kaffet och lunchen avnjutits, men inget nytt..... Har möjligtvis tråden avstannat innan den började!? Får se fram emot en dag ute i solen istället.
  6. Ola & Co kryper fram med lite jämna mellanrum. Påstår sig ha underlag till artiklar som de säger ska bli en "bomb" bland sina läsare. De närmaste 15 kompisarna gillar "bomben" och sedan händer inte så mycket mer. När innehållet i "bomben" blir publicerat så påminner det på sin höjd om en liten gammeldags dragsmällare. Ett gäng tragiska rättshaverister där sanningen är ointressant så länge de får spy galla på alla som inte tycker som de. Det roliga med allt det här är att frågan är i princip stendöd för alla oss normala som vistas utanför Ljungbergarns kompisgäng. De har helt på egen hand lyckats med konststycket att göra sig osams med alla myndigheter och organisationer som man egentligen skulle behövt att ha på sin sida. Ingen vill ta i frågan och riskera att komma i kontakt med dem och deras mycket konstiga och delvis smutsiga kampanj. Det tragiska är att utan Ljungbergarn & Co så hade nog en översyn av lagen redan varit genomförd av myndigheterna. Nu lär det aldrig bli av. Vet inte om man ska skratta eller gråta.
×
×
  • Skapa nytt...