Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

SanderZ

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om SanderZ

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej! Jag har ägt en Bella 512 nu i ett år med en 75Hk Optimax. Mätaren har visat väldigt hoppiga värden och ibland sega förändringar. Jag tog loss trimsensorn och vred på den manuellt och mätaren visade inte något linjärt mönster. Sensorn såg lite sprucken och svullen ut. Tror även det kom lite vatten när jag vände runt den. Klippte av kabeln för att kunna mäta upp den. Ohm värdena kändes väldig oregelbundna så en ny är beställd. Hoppas på detta!
  2. Hej! Jag har idag provat att dra ring efter min båt. Tyvärr så är fästpunkterna så långt upp(fram) på båten så linan tar snabbt emot motorn när man svänger. Borde bli samma problem vid vattenskidåkning... Någon som har tips på hur man kan lösa detta? Köpa/bygga
  3. Hej! Hur gick det med din placering av givaren? Jag har själv en Bella 512 och funderar på att montera ekolod.
  4. Hej! Jag är nybliven båtägare av en Bella 512 med en Optimax 75hk motor. Det jag undrar är hur man skall traila denna utan att riskera att motorn tar i backen samt att motor/båt inte tar skada. Tilta upp till säkert läge? Tilta upp till säkert läge och låsa med träregel? Tilta upp till transportspärren? Tack så länge!
×
×
  • Skapa nytt...