Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Atv_mats

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Atv_mats

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

200 profilvisningar
  1. Har just satt på en Suzuki 85 hk på båten. den skulle vara i fungerande skick. men vid start blir det ingen tändgnists på något av de 3 stiften. kan jag ha missat något vid monteringen.
  2. Har just satt på en Suzuki 85 hk på båten. den skulle vara i fungerande skick. men vid start blir det ingen tändgnists på något av de 3 stiften. kan jag ha missat något vid monteringen.
  3. Min Johnson motor (ca -90. Tvåtakt ) har tidigare fungerat bra. Men plötsligt har den börjat gå väldigt ojämnt, det verkar som den får för lite bensin. Sedan har jag hört att det kommer ett slagande ljud från bensin pumpen, Sätter man fingret på pumpen så känns det att hela pumpen slår ca 1 gång per sekund. Vad kan det vara.
  4. Atv_mats

    Johnson 50 hk

    Min Johnson motor (ca -90. Tvåtakt ) har tidigare fungerat bra. Men plötsligt har den börjat gå väldigt ojämnt, det verkar som den får för lite bensin. Sedan har jag hört att det kommer ett ljud från bensin pumpen, ett slagande ljud. Sätter man fingret på pumpen så känns det att hela pumpen slår ca 1 gång per sekund. Vad kan det vara.
  5. Bytte laddningsregulatorn. Sedan funkade motorn. så bra
  6. Kopplade bort laddningsregulatorn och kortis en försvann. Får prova en nu sådan. Dioderna som har brunnit kanske
  7. Skulle byta batteri. Kablarna var dåligt märkta. Så plus och minus kom fel en tiondels sekund. Det blixtrade till. Hel dumt såklart. Men gjort nu. Rätt vänt plus minus blixtrar det också nu. Vad kan ha hänt? En Johnsson 50 hk. ca mellan 80 och 90 tal. el start. Bra funktion på motor innan.
×
×
  • Skapa nytt...