Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

rockfarbrorn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av rockfarbrorn

  1. Jag läste mig fram till nu att Albin 25 har ett djupgående på 70cm(?!) jag som ej kan någonting , men, detta måste väll ändå vara imponerande och klassas som lite??
  2. Jag tackar ödmjukast för era svar så långt! Albin 25 såg onekligen ut som en mycket trevlig och robust båt, fantastisk matchning! en fråga bara.. den ser ut att vara väldigt stor, är den svår att köra som nybörjare? samt går den djupt?? Att det ej går fort ser jag som ett plus, det är resan som är målet i sig för oss Windy 22 DC tänkte jag direkt, den där ser lättmanövrerad ut! - ger jag dock inte upp för mycket av den efterfrågade bekvämligheten här? Laga mat osv går väll inte här?
  3. Hejsan! Jag hoppas inte jag blir en i mängden utav ovetande amatörer som söker hjälp. Jag hittade ert trevliga forum och tänkte, jag chansar. Till saken, jag skulle bli saligt glad för lite information till en dröm jag har: Att jag och sambon med vår lille son (5 månader) nästa sommar skall kunna spendera tid tillsammans ute på vattnet. Vilken båt är det jag vill ha? Vem är jag och vad skall jag ha båten till? 28 år nybliven far som bor i radhus ute i Kovland som ligger i närheten utav Sundsvall. Jag har absolut 0 erfarenhet utav att köra båt förutom små utombordare använda till fiske.. När jag säger att jag kan ingenting om båtar - då menar jag ingenting! Det jag vill ha är en familjebåt - fart,kraft, "macho" - detta bryr jag mig inte om för 5 öre. Vi vill kunna tillsammans som en familj kunna göra en helgutflykt och sova ombord, samt laga mat och om möjligt utföra toalettbestyr. Då vi bor där vi bor så kommer vi att hålla oss kring Alnö längs kusten samt runt ön, sök på Alnö på hitta.se så ser ni mycket bra. Den skall vara säker Den skall vara lätt att köra Man skall kunna sova i den, ju fler platser ju bättre Jag tänker mig en husvagn på vatten Den skall vara billig att åka i Detta är kriterierna, budget då? Så lite som möjligt, att köpa en båt för första gången för flera hundra tusen känns som den mest idiotiska affären jag kan göra, samt dom pengarna finns inte. 0-100.000kr är det rimligt och tänka sig att man får något för dessa pengar efter mina krav? eller har jag en för hög ambition? Jag ser båten som ett fantastiskt sätt för oss att umgås som en familj (samt att komma bort ifrån alla andra). Hur har jag tänkt själv då? En snipa, plastad så jag slipper underhåll, en båt som kan köras väldigt grunt, diesel inombordare. Tänker jag rätt? Hur tänker DU???? All hjälp mottages tacksamt! Heder. Mvh Christian
×
×
  • Skapa nytt...