Jump to content
Friday 23 February 2024

FJS78

Medlemmar
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by FJS78


 1. Undrar om ngn har info om just Långedrag 36. Hittar inte så mkt på nätet, inte mer än det som finns på sökbåt....

   

  Är intresserad av alls tankar och synpunkter, positiva som negativa....


 2. Undrar om ngn har info om just Långedrag 36. Hittar inte så mkt på nätet, inte mer än det som finns på sökbåt....

   

  Är intresserad av alls tankar och synpunkter, positiva som negativa....


 3. Undrar vad folket här tycker om följande....är ny i seglingsvärlden och skaffat mig en maxi 77 med en hel del renovering inv, nu är det så att jag fått erbjudande om att köpa en Boström 31 mk2 till fördelaktigt pris. B 3- är i bra skick och behöver i princip bara vårrustas i för iläggning. Har läst både ris och ros om b31, så min fråga är, behålla maxibåten och lägga pengarna på den eller köpa b31?


 4. Är det ngn som kan tipsa/känner till vart jag kan köpa ventiler till en Zephyr gummibåt. Är ett mässingsämne som är svaret och i det sitter en bilventil monterar, därefter förs detta ner i "ventilenhålet" och denna låses av ett c-clips. Själva mässingsämnet har en diameter på 27,8 mm, och "ventilhålet" är 28mm....


 5. Vet att detta varit uppe många ggr. Men har en gummibåt på 4,3m och ska köpa en motor till den, min akterspegel är ca 45 cm. Vet att jag bör ha kort rigg, men då motorn även ska fungera till vår större båt(som hjälpmotor) och där behöver jag lång rigg. Så min fråga är, tror ni det fungerar godtyckligt med lång rigg på gummibåten?


 6. Hej.... Undrar om ngn kan svara på om det funkar att montera en autohelm 3000 autopilot på en snipa/motorseglare på 8 m, hydraulstyrning? Eller man måste montera en autopilot med separat hydraulpump?

   

  Tacksam för snabba svar...:)


 7. Har försökt få tag på repsatser till pumpen, men ingen som lyckats ännu. Samt är remskivan spräckt. Vill egentligen ha en mekanisk pump, men hittar ingen ersättningspump.


 8. Hej...

   

  Undrar om ngn kan hjälpa till med vilken elektrisk pump jag kan använda istället för den mekaniska pumpen som sitter på motorn idag, pumpen anv till kylningen av sötvattnet till motorn. Motorn är en 3 cyl perkins,hittar inget nummer på pumpen som går att utläsa. Skulle behöva hjälp med hur många lit/min jag behöver?

   

  Tack på förhand!


 9. Undrar om ngn kan svara på om tigershark har inbyggd gpsantenn? Har fått denna med till ett renoveringsobjekt jag köpte för ett tag sen, och den saknar antenn, strömkabel och fäste. Ngn som vet vart man får tag på de sakerna?

   

  Tack på förhand!

×
×
 • Create New...