Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Axelvevaxel

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    88
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

15 Trovärdig

Om Axelvevaxel

  • Placering
    Kapten

Senaste Profilbesöken

568 profilvisningar
  1. Köp en flaska KLORIN OBS inte Javex / och gör som det står på flaskan. Spola sen ur och skölj tanken flera ggr. Har haft både, båtar ,husbil och gjort rent borrade brunnen på Landet. Vart tipsad av brunnsborrare om att detta var mest effektivt mot alla bakterier. Vatten är ju ett livsmedel där vi inte vill ha bakterier. Har aldrig blivit magsjuk.
  2. HR 480 med en Evinrude 75hk bottenmålad. 35knop med 2 i båten.
  3. Mitt förslag är att renovera befintliga motorer, mycket billigare. Sen drar bensinare mer soppa visligen men efter 10 år så har du troligen inte kommit upp i dessa siffror motsvarande vad nya Dieslar kostar i soppa till bensin V8 ändå. Bättre och smidigare.
  4. Köpte en ny E-tec 75hk förra året och är mycket nöjd. Det är väl det som är viktigast att kund är nöjd. Sen finns det alltid ngn som ska mala massa skitsnack om olika motorer. Tröttsamt.
  5. Hmm: Bilar har ingen säkring till startmotorn. Lite överkurs att avsäkra allt. Tänk alla bilar med alla dessa starter hur ofta brinner Kabeln ?
  6. Hade en gång en Vator 14R med en 20hk motor. Båtens mått är 1,6 x 4,2 o med den åkte vi vatteskidor i ungdomen och den skulle toppa 27 knop enl beskrivningen. Men den gjorde säker 24-25 knop med en person i båten i alla fall. Troligtvis är det fel på motorn eller så väger din båt 1 ton. Med vänlig hälsning Axelvevaxel
  7. Jag förstod vad Diesel Pelle menade. Sen kan man ju missförstå om man anstränger sig o inte vill förstå.
  8. Helt normalt. Nyare kompressorer förbrukar liknande Amp.
  9. Precis var inte dumsnål. Finns väl limpor på Hansen R till hyfsade priser!
  10. Kan det vara att motorn inte laddar och att signalerna är låg batterispänning?
  11. Grattis Boat Bruce till ny båt !
  12. Kul att Boat Bruce gillar o tror att den kan gå lika fort som en E-tec. Hehe!
  13. Jag tror faktiskt att detta är det dummaste inlägg jag någonsin läst! Skall man jämföra fyrtakt så hade jag definitivt valt en Suzuki. Att båten då skulle få mindre andrahandsvärde när det inte sitter en Yamaha på akterspegeln visar faktiskt vilken stolle det är som skriver. BoatBruce det finns kurser i motorteknik. Herrejösses!!! Du fattar uppenbarligen inte ett smack av vad jag menar.... 99% av de som väljer en Yamarin föredrar att det sitter en Yamaha på akterspegeln. Yamarin och Yamaha har haft ett långt samarbete och gått i säng med varandra. Allt på en Yamarin är förmonterat för en Yamahamotor och det har det varit länge. Detta har ju ingenting att göra med vilken motor som är bäst. Jag har personligen ägt ett antal Hondamotorer som jag varit mycket nöjd med. Senast hade jag en ny Suzuki, den var också mycket bra. Eftersom du skriver som du gör innebär det att du tillhör de 1% som det inte spelar någon roll för. Jag har läst ett antal inlägg som du skrivit och en attitydskurs skulle du nog söka... //BB Mycket snack från Boat Bruce. Man förvånas över hans inlägg när killen är Återförsäljare för Yamaha. Bedrövligt. Nog om detta, Jag tror att din Yamarin går som ett skållat troll med Evinrude 115hk och kan säkert dra upp flera stycken på vattenskidor samtidigt!
×
×
  • Skapa nytt...