Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Dmanvman

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dmanvman

  • Placering
    Kadett
  1. Hej, håller på att renovera en nordkapp. Jag har tagit bort överdelen, rivit bort den ruttna akterspegeln och börjat slipa. Jag borrade ett hål genom durken för att se hur skummet såg ut, själva plywooden såg fräsch ut inte fuktig eller rutten men när jag trycker på skummet så bubblar det upp lite vatten. Min fråga är om jag ska låta det vara eller om jag ska riva upp durken och ta bort att skum och isåfall vad ska jag fylla tomrummet med istället? //Daniel
  2. Blev så att jag köpte en halvskruttig båt som jag kommer fixa till i vinter. Men tack för svaren ändå.
  3. Det går nog jättebra. Men sådana projekt blir alltid större än vad man tror. men kör på! Det går nog jättebra. Men sådana projekt blir alltid större än vad man tror. men kör på! Det beror väl lite på hur hard-topen sitter på båten. Oftast är de väl pop-nitade på skrovet och då räcker det väl med att bara ta bort toppen så är du klar. Tidsmässigt menar du då eller? Jag tänkte att man kapar precis under fönstren och en bit fram på fören på själva HT delen och använder det som blir kvar till sarg som man snyggar till lite med plastning.
  4. Du har ingen sida/blogg med med bilder där de bygger om tex en smuggler? Har letat men hittar bara bloggar där de renoverar olika båtar.
  5. Som rubriken lyder går det att kapa av taket på en ht båt och plasta om lite och få ett bra resultat?
×
×
  • Skapa nytt...