Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

prostock1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om prostock1

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

223 profilvisningar
  1. Förgasaren är från -74 o är marin, kan även komma från en Checker.
  2. Var går vacuum slangen som sitter under bränsleingången i framkant på motorn?
  3. Har inte med det o göra. när motorn är kall höjer choken tomgången lite o spjället gör att den går lite fetare tills motorn fått upp lite temp. Kolla förgasarnumret, ser ut som en bilförgasare. sitter på motorns vä sida på högkant vid dom bakre portarna. ska börja på 1705 xxxx eller 704 om det är en 60-70 tals båt slutar nr på 280 är det marint.
  4. Choken är borttagen o säkrad med en ståltråd på motorns hö sida(vä på bilderna)
  5. Det är i grunden en motor från Italienska VM som säljs till Mercruiser,Cummins,BMW mm
  6. L = Liter alltså 5.7 Liter motorvolym eller 350 cui (kubiktum) inget med årsmodell o göra
  7. prostock1

    Exotic 28

    Nån som vet nåt om Exotic 28 sent 60-tal aluminiumbåt. För o nackdelar med aluminiumbåt gentemot plastbåt? nåt speciellt man ska kolla extra på med alubåt?
  8. om du bor i närheten av en motorrenoveringsfirma, hjälper dom dig nog med att provtrycka på samma sätt som man provtrycker topplock dvs tryckluft ca 1-1.5 bar o sänka ner i 80 gradigt vatten för att få ev sprickor att utvidga sig. luft tar sig ut lättare i vattnen än tvärtom...
  9. tror jag kollat med dom, verkar va svårt till rinker- är väl gör gammal.. finns det nån amerikansk motsvarighet till typ blocket? förutom ebay
  10. finns det några bra usa sajter med köp o sälj? är på jakt efter ett kapell (camper top eller bimini top) till en rinker fiesta vee 260 -93 eller några sajtet med kapell tillverkare?
×
×
  • Skapa nytt...