Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

TheJens

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om TheJens

  • Placering
    Kadett
  1. "I motorblocket finns väl också en offeranod om jag inte minns fel. Jag vet inte vad man ska ha där när man har skutet system med glykol i. Jag har struntat i min." Jag har precis beställt 2st nya anoder till motorblocket som jag tänkte montera till våren. Men... motorn är ju sötvattenkonverterad och borde inte behöva några anoder. Ska jag skippa anoderna, montera dem i alla fall eller beställa anoder anpassat för glykolblandning? Jag har inte tänkt på detta innan jag läste i denna tråd.
  2. Jag förstår vad du menar men jag tänkte nog att vem som helst kan svara. Trådrubriken "CorallSnipa info" är en bra rubrik så jag tänkte låna den lite. Hur som helst. Om någon har information om Corallsnipan/Corall 22 så vore jag evigt tacksam. Jag har funnit, precis som trådskaparen, väldigt lite information om denna båtmodell.
  3. Jag letar också efter information om Corallsnipan. Hur du funnit något?
  4. Det blev en Corallsnipa 22. Motor Yanmar 2QM15. Jag söker information om båten men finner inte mycket. Min Pappa påstår att han var med och monterade dessa båtar i Karlskrona någongång i slutet av 70-talet. Finns det någon som har information så vore jag tacksam.
  5. Hur blev det med Virbosnipan? En båt som jag har tittat en del på men dock aldrig sett någon i verkligheten. Jag antar att det inte är ståhöjd vid förarplatsen?
  6. Ingen mer som har några efarenheter eller tips om nämnda båttyperna?
  7. Skilsö-snipan ser riktigt fin ut. Jag lägger till den i min sniplista. Tack! Angående Vinga 25. Jag är mer eller mindre född och uppvuxen i en Vinga och har rest runt halva Sverige i en sådan. Det är en båt jag varmt rekomenderar till dem som vill göra längre resor. Den har dock akterruff vilket jag inte vill ha. Jag bor i sydöstra delen av Sverige, ni vet där solen alltid skiner. Snipa är ett krav, åtminstone en båt med snip-egenskaper.
  8. Hej! Jag har planer på att köpa en mindre snipa med övnattningsmöjligheter. Pris från 30 000 till 70 000. Några båtar som jag tycker ser trevliga ut (på bild) är Monark 690, Virbo och corall 22. Finns det någon som har några erfarenheter om dessa båtar? Jag har även sneglat lite på Albin 21. Mvh Jens
×
×
  • Skapa nytt...