Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Jcederholm

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jcederholm

  • Placering
    Landkrabba
  1. Uppmätt spänning på batteriet efter att våran applikation 'dog' 11.38V. Bör betyda att Biltemas regulatorn bryter på en säker spänning. Har dock inte fått svar från Biltema själv än.
  2. Tack för era svar. Applikationen klara sig i 3,5-4 dygn, lite drygt, utan laddning, det har jag testat (och att hålla nere strömförbrukningen är viktigt för våran applikation, se nedan) Jag har mailat bilteam och frågat. Jag har även googlat rundor (och sökt på komponent sidor) för att hitta någon PWM som gör det du skriver men har inte hittat någon än. Tar tacksamt emot en länk till någon regulator som gör detta. Bifogat en bild på våran applikation (från Fisktorget i Karlskrona) - Gokaya - obemannad uthyrning av paddlingsutrustning. Lite kort om oss, vi hjälper uthyrare att digitalisera sina uthyrningar, både genom digitalt bokningsflöde men även med hjälp av teknik för att bedriva obemannad uthyrning. Om ni åker båt längs Blekingkusten eller Skånska-östkusten i sommar så stöter ni kanske på oss Tusen tack för era svar! Fantastiskt hjälpsamt forum!
  3. Stänger PWM regulatorn av strömmatning för att skydda batteriet om batteriet kommer ner på viss nivå? Många batterier tar skada om det dräneras tills de dör. Eller de reglerar "ändas" spänningen som kommer från solcellen. Jag har en applikation där jag använt Biltemas 50W solcell & PWM solpanelsregulator: https://www.biltema.se/bil---mc/elsystem/solcellspaneler/solpanel-2000045344 https://www.biltema.se/bil---mc/elsystem/solcellspaneler/solpanelsregulator-2000045548 Tillsammans med batteri: 12V 20Ah CT(AGM) batteri 181.5X77X167.5 (10-12 år) https://www.batteriexperten.com/sv/artiklar/12v-20ah-ctagm-batteri-1815x77x1675-10-12-ar-premium.html Har en arduino & RUT240 Industrial LTE Wireless Router som drar lite ström. Och försöker navigerar kring regulatorer som skyddar batteriet från dränering. Om någon har en rekommendation på (billigare) regulator som skyddat batteri från dränering så få ni gärna länka. Biltemas ligger på 349 riksdaler.
×
×
  • Skapa nytt...