Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Kung_I_Hamnen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Kung_I_Hamnen

  • Placering
    Kadett
  1. Kör printscreen och ladda upp annonserna på t.ex. www.imgur.com så slipper man "annonsen hittades inte". F.ö. riktigt rolig tråd, väntar på update
  2. Är spekulant på ovannämnda båten med en Honda BF60. Är det någon som har input på denna relativt nya modell? Ska användas till fiske, turer och lite wakeboard också. Hur är motorstorleken om man är fler i båten? Sjöegenskaper? Finns det bättre alternativ? All information och alla synpunkter är av stort värde! Tack på förhand!
  3. Vi är intresserade främst av aluminiumbåtar i femmetersklassen, lämpade för fiske och dagsutflykter. Nackdelen med Twister 550 är att komforten inte verkar vara lika hög som på t.ex. Silver Wolf (bättre vindskydd, vadderade stolar och soffa). Vi är inne på Silver Wolf med Honda BF60 till en familj på fem personer. Vad tror ni om det? Synpunkter? Är motorn i minsta laget för vår familj om vi ska använda den till att åka lite wakeboard, dagsturer samt mycket fiske?
  4. Vi tänkte använda den mest till fiske, vattensport och dagsturer, sittande och ståendes. Solande och ätande får göras någon annanstans. Vi har kollat på Buster LX idag. Hur är den båten för våra ändamål? Hur står den sig kontra Silver Fox/Wolf/Hawk-modellerna?
  5. Hej! Vi är ute efter en båt, och försöker hitta den rätta modellen. Vi är fem personer i familjen men kommer oftast vara två. Vi vill kunna fiska och trolla, samtidigt som vi vill kunna köra relativt snabbt och testa på lite vattensporter. Vi kommer köra i skärgård och även i älv, vi har båtplats så där är det inga problem. Det är heller inte nödvändigt med övernattningsmöjlighet. Vilken/vilka modeller skulle bäst uppfylla våra krav? En kompromisslösning mellan en båt för fiske och dagsturer inomskärs och i skärgården, med andra ord! Hade tänkt oss komma undan på max 200000:- Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...