Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Gegge

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Gegge

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej. Jag har fått läckage på min bensintank. Det har rostat hål på undersidan. Nu undrar jag var man kan få fatt i en ny tank? Finns MW marin kvar eller vem är återförsäljare och kan man köpa orginaldelar? Tacksam för svar.
  2. Hej,är nybliven ägare till samma båt sedan 2012. Båten är från 2007 med en Suzuki 150från 2008. Tycker det är en väldigt praktisk och lättkörd båt. Jag använder endast trimplanen för att kompensera sned last och povertrimmet kör jag upp tills motorvarvet ökar något ,då trimmar jag in något för att få fullt grepp igen. tror att det är rätt att båten ska gå med så lite våt yta som möjligt för bästa driftsekonomi. Har tyvär fått ett läckage från gardinskenan vid sidan om takluckan där skenan är popnitad.det innebär ju att det måste komma in vatten i det hälrum söm finns ovanför. Skenan som takluckan glider på är skruvad i taket , det måste väl vara där vattnet kommer in i hälrummet. det läcker även in vatten i torkargenomföringarna trots tätningsförsök. Någon som har en ide var vattnet kommer in?
  3. Äger en MV Marin 6600fc, har fått problem med vatten som droppar (rinner) från gardinskenan i taket bredvid taklucan. Hur och var kommer vattnet in i taket? Vattnet ligger ju i mellanrummet i taket. Kan ju frysa om det finns kar i höst .
×
×
  • Skapa nytt...