Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Daugaard

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Daugaard

  • Placering
    Kadett
  1. Ny klädsel behövs i min sea ray, då jag inte är nått proffs på att sy så tänkte ja lämna bort det! stolar, dynor, motorkåpa samt sidorna behöver fräshas upp...nån som vet var man kan lämna in till vettigt pris? Behövs bara ny klädsel
  2. Någon som har eller vet var jag kan få tag i rutan, eller bara ramen ? Har varit i kontakt med båtskrotar mm men hittar ingen....
  3. Okej, tack för svar! Ja mercruiser vet ja att de ska sitta original, vad är det som skiljer gen 1 och 2 från varandra?
  4. Jo frågan är vilket drev de ska vara till denna sea ray sorrento 23ft-87??Se bilden
  5. Okej tack för svar! Men flytblocken som är i båten sedan tillverkning, alltså originalen, vad är det för material, frigolit? antar dom också suger åt sig fukt om det kommer in?
  6. Tja . Jag satt och kollade på youtube när dom renoverade båtar och plasta nytt golv. då jag såg dom fyllde upp tomrummen under golvet med polyskum (polyurethane flotation Foam) är det någon som vet mer om just polyskum, bra eller dåligt? drar de åt sig vatten mm. håller på att riva bort golvet i min båt och undrar alltså om jag ska ha kvar flytblocken i båten som är eller om jag ska riva bort dom så jag lättare kan kolla över båten och sedan bygga nytt golv och sen fylla upp tomrummen med polyskum!?
  7. tja. Någon som har erfarenhet om att handla från ebay när det gäller ömtåliga saker? Vill beställa båtruta därifrån men undrar vad det är för kostnader och om skiten är helt när de kommer fram?
  8. tja. Någon som har erfarenhet om att handla från ebay när det gäller ömtåliga saker? Vill beställa båtruta därifrån men undrar vad det är för kostnader och om skiten är helt när de kommer fram?
  9. Ja tog kontakt med dom, searay i stockholm. de hade inte ens kvar så dom kunde få fram mått på rutan.... tack för svar återkommer senare med svar om vad jag har hittat !
  10. Tja! Jag letar efter en framruta till en SeaRay 230 bowrider sorento -87. Jag har letat länge men har inte hittat någon så hoppas någon här kan hjälpa mig att hitta! MVH Daugaard
×
×
  • Skapa nytt...