Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

simmes

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om simmes

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Jag har volvo pentas edc. Jag har fördröjning innan jag lägger i växel. Har hört att man kan minska den. Är det någon som vet hur?
  2. simmes

    Gelcoat

    Vilken gelcoat passar bäst till min princess motorbåt från 04? Någon som har någon som fungerar bra?
  3. Beror på om du skall ha en 2 takt eller 4 takt. 2 takten låter väldigt mycket och kan vara jobbig att starta utan att alla reagerar. Medan 4 takt maskinen är bättre att köra och har lite mer hästkrafter. Har själv en avon 320 seasport 2 takt
  4. simmes

    Volvo penta evc

    Jag har evc med mina 2 båtmotorer. Men när jag kör så ökar den kraftigt på varvtalet under någon sekund. Sedan tillbaka till de varvtal som jag valt. Vad kan detta bero på? Tack för hjälp
  5. Hej! Jag har precid köpt en ribb med en Yamaha 2-taktare och vattenjet. Jag hade velat att slippa lämna in den för vinterservice varje år så jag undrar om det är svårt att serva den själv? Vad skall man göra?
  6. Jag har en Avon 320 (vattenjet) med en Yamaha 2-takts motor i. Den startar bra men dör när jag ger lite mer gas och rycker väldigt mycket. Det började hända precis efter att jag hade tankat. Vad är problemet med det?
  7. Hej! Jag va och kollade på en williams vattenjet rib 285. Den hade en weber vattenjet motor som är 2 taktare. Men när jag körde den så gick det bra på låga varven men om jag drog fullt så blöddrade den och nästan dog. Jag testade att sakta gå upp till fulla varv men samma sak där, när jag kom upp i varv så hackade den. Vad kan vara problemet?
  8. Jo har hört det att det står på skrovnummret
  9. Okej då vet jag att jag ska ha D9:or. Men det är ingen skillnad mellan en V46a och en V48a då? Hur kan man kolla om det är en V48 eller om det är en V46?
  10. Jag har redan pratat med en kille som har en v46/48 och en V48 så jag ville bara kolla vad skillnaden va mellan dom så jag inte köper fel.
  11. Hej, Jag ska köpa en Princess V48 med hardtop. Men det finns några saker som jag undrar. Ärr det någon skillnad mellan Princess V46/48 och V48? Är det någon fördel eller nackdel med att ha D9:or eller Tamd 73:or? Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...