Jump to content
Thursday 30 March 2023

Los_capitanos

Medlemmar
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Trovärdig

About Los_capitanos

 • Rank
  Kommendörkapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för ett grymt bra svar. Är det svårt att installera en sådan där grunka? (Inverter)
 2. Hej, Hur tar man lättast reda på hur många watt solpanelen, som sitter på en nyinköpt båt, är på?
 3. Hur stora finns dom tro?
 4. Någon som haft att göra med Göteborgs Båtelektriska? vad var era intryck?
 5. Jo, har pratat med dem men de förstår inte varför positionen "hoppar" så mycket. Det jag grejat med är att jag gjort en större zon för att pss undvika fellarmen. Fast det känns så där....
 6. Nu har den nya kommit och, tyvärr, det första som händer är att den fellarmar. Så min slutsats är, använd inte denna produkt då den inte är att lita på.
 7. Uppdatering. Som sagt, det blev en C-pod mini vilket jag ångrar då den fellarmar ca 2 ggr per månad. Med fellarm menar jag att den påstår att båten helt plötsligt är utanför det området jag definierat. I alla fallen påstår den vara ca 300-500 meter uppe på land. (Ligger i vattnet) Har pratat med supporten en hel del och de skall skicka en ny (säger att de inte kan hitta något fel på min nuvarande). Vi får se om den nya är bättre.
 8. Skall till våren uppgradera båten med autopilot (på hjärtstocken) samt ett aktre ankarspel, samt lite annat smått. 45 fots segelbåt. Är på jakt efter någon som är kapabel att åta sig jobbet. Förslag emottages tacksamt.
 9. Trots alla fantastiska förklaringar ovan fattar jag inte om min nya grunka kommer funka efter att man stängt av 3G. Kan någon kunnig svara med ett enkel ja eller nej hade det varit grymt. ha en fin helg.
 10. Ooops, glömde kolla detta. Dumt av mig om det är så att 4G inte stöds…..
 11. Har du alla tre igång samtidigt?
 12. Hej, Troligtvis finns det lite trådar kring detta ämne men jag hittar dem inte, förutom några "ganska" gamla. Skall skaffa GPS "övervakning" till båten. Har kollat på nätet och det finns ca "flera hundra" olika att välja på. Så varför inte använda intelligentian här och helt enkelt fråga; 1. Vilken GPS larm lösning har du? 2. Varför valde du den? Tackar på förhand.
 13. Jo, sant. Med det är inget måste. Vi bor ca 10 min från hamnen så man får helt enkelt döna dit.
 14. Tack för alla synpunkter. Utifrån dem kommer det bli; avfuktare som skall hålla 75% luftfuktighet, 2 fläktar samt ca 2, 3 grader ”varmt” som lägst. skall bli spännande det här……
×
×
 • Create New...