Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Dieter

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dieter

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hejsan ! Jag har ett problem har precis varit och provstarter min båt, det som hände var att det blev ett starkt pip från instrumentpanelen och motorn la av en varningslampa började lysa. Därefter vill inte motorn gå igång vad göra det r andra lampan från höger som blinkar ?? Tackar för alla svar .
  2. Precis kom på det efter att kolla runt i båten tack så mycket för svaret
  3. Här kommer en annan bild då lampan är släckt, någon som vet vad symdålen betyder
  4. Hejsan jag undrar om det finns någon som vet vad denna varnings lampan betyder, jag har ingen instruktionsbok till båten och den är ny för mig . Det är en tvåtaktare på 200 hk på båten
  5. Hejsan jag undrar om det finns någon som vet vad denna varnings lampan betyder, jag har ingen instruktionsbok till båten och den är ny för mig . Det är en tvåtaktare på 200 hk på båten
  6. Hejsan! Är lite intresserad av en four winns sundowner 205. Någon som har en erfarehet av en sådan båt med utombordare. Vad ska jag tänka på vi begangnad köp?
  7. Ska kunna använda den till lite av var, är ute med barnen ibland och badar fiskar mm. När jag är själv med kamrater och fiskar och lite vattensport. Även ta några öl när man är i någon ny hamn och kanske någon övernattning men det blir det nog inte mycket av att sova i båten mer för barnen att krypa ner i när de är trötta eller vill mysa. Därav tänker jag att en DC skulle passa.
  8. Vet inte riktigt men det verkar bätter och smidigare med utombordare. Eller ??
  9. Jag tänkte uppdatera mig med en lite större och rymligare båt då mina barn blir äldre. Jag tänkte köpa en DC på runt 6 meter, Några förslag på bra båtar i den klassen och vad ska jag tänka på när jag köper begagnat ? tänkte mig ett pris runt 100.000:- / Tack för svar.
  10. Tack för svaren vad tror ni jag kan få för sjösteth cavalier med 90 hk motor ?
  11. Saken är den att jag vill ha en större båt och tänkte att det kanske var smart att använda min gamla motot sedan när det finns mer pengar i plånboken köpa en större motor. Det är en mercury 90 hk tvåtakt- 1999. Den andre båten säljer jag då tänkte jag. Den båt jag nu har är en sjöstedt Cavalier från mitten av 80 talet, vad kan man annars begära för en sådan båt tro? Tack för svar.
  12. Dieter

    Ryds 620 dci

    Funderar på att köpa en Ryds 620 DCI utan motor , saken är den att jag har en båt sedan innan men en 90 HK två taktare årsmodell 99. Är det en bra ide att sätta på den motors på Ryds dci eller är det i klenaste laget? Någon som vet vad det kan kosta att byta en motor?
×
×
  • Skapa nytt...