Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

springer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    43
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om springer

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, jag har en buster som varit på västkusten i många år och nu ska den vara i mälaren. Problemet är att den är målad med västkustfärg, hur får jag bort den eller att den slutar släppa ifrån sig gift? Måla över med någon spärrfärg?
  2. Jag funderar på att köpa ny båt och många jag tittar på är bottenmålade, jag ska ha båten i mälaren och där är det förbjudet med giftfärg. Måste man ta bort färgen eller finns det någon färg man kan måla över giftfärgen med?
  3. Jag har precis köpt en helt ny yamaha F60 och i manualen finns det beskrivet hur man kan dra igång motorn med ett startsnöre om det skulle bli något fel. Jag kan inge hitta detta snöre någonstans i motorn, måste man köpa till ett sådant? Ni som har en ny yamaha fick ni med ett nödstartsnöre?
  4. Tack! Jag har också bara hittat utomlands men skulle vilja ha en svensk sida. Jag har bytt motor till en ny Yamaha F60 och den varvar bara 5400 så jag funderar på att byta så jag kommer upp i rekommenderat 6000 varv. Jag skulle bara vilja se vad en orginal propeller jämte en annan propeller kostar.
  5. Någon som vet någon hemsida där det går att se priser och beställa Yamaha original propeller?
  6. Någon som vet var jag kan köpa slangklämmor som man pressar ihop, se bild? De sitter på en LS hydraulstyrning
  7. springer

    Bensintank

    Vi ska byta motor från Mercury F50 till en ny Yamaha F60 och har 3 st bensintankar med mercury koppling. Kan jag fortsätta använda mercurytankarna om jag byter till en mercury koppling på slangen? Eller är det olika flöden på Yamaha och mercury kopplingarna?
  8. springer

    Utombordare

    Någon som vet om något märke av utombordare har kvar sin garanti om man servar den själv?
  9. Hej, Jag har haft precis samma problem med min mercury f50 års 2000 och då var det en packning som sitter på kylröret inne i motorn som har trycks ihop av salt. Det gjorde att motorn fick för lite kölvatten. Detta är tydligen väldigt vanligt på denna motor när den gått i saltvatten.
  10. Jag har kollat säkringarna och dom är hela!
  11. springer

    startmotor

    Min startmotor är helt död bara ett litet klick när jag vrider på nyckeln. Jag har bytt batteri men ändå ingen skillnad. Det är en mercury f30 års 01. Vad kan det vara för fel? Finns det något i reglaget som kan glappa.
  12. Jag har köpt en packning till min mercury f50 års 2000 som ska sitta mellan adaptorplattan och den nedre delen av motorn. Men nu till min undran förra packning var en enkel bit aluminium packning men den nya är två som sitter ihop med hjälp av tre mässing nitar. Ska dom sitta ihop eller har jag fått två?
×
×
  • Skapa nytt...