Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

robpet

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om robpet

  • Placering
    Kadett
  1. Finns det någon som har en propeller till en Chrysler -71 35 hk? Eller vet var man kan få tag i en?
  2. Tack alla som svarat! Jag gör så då!
  3. Ja men tänk om det inte funkar? Är den någon som har gjort såhär?
  4. Måste man bottenmåla när man bara håller till på insjöar? Går det att bara lägga på epoxiprimer 4-5 lager? Jag har slipat ner den gammla färgen ner till gelcoten och lagat repor med epoxispackel. Mvh Robert
  5. Tack så mycket Toaen. Detta forum är guld värd för en nybörjare som jag. Ett stort tack Mvh robert
  6. Men kan jag laga eller fylla i med glasfiberspakel innan jag målar?
  7. Jag har tagit bort all bottenfärg och slipat.Ska jag måla 2-3 gg eller? slipa mellan gångerna ? Kan man laga lite repor som är 2-3 mm djupa med glasfiberspakel? och sen måla över?
  8. Hej Jag har en jofa winth som ska bottenmålas kan man använda biltemas färger ? Vad i såfall heter den? Är det epoxi primer? Färgen över grundfägen vad heter den? Peter k du brukar ju ha svaren eller någon annan? mvh Robert
  9. Grabbar grabbar nu får ni sluta känns som jag är skylldig till gnabbet. Jag kommer att isolera med liggunderlag och limma på vinylmattan.Håller det i 10-20 år är jag happy. Jag är väldigt tacksam för alla förslagen. Roligt att just nu är det 622 som läst detta. Mvh Robert.
  10. En sista fråga, fick inte tag på vinyl men går det lika bra att klistra på galon på liggunderlaget och i så fall med våtrumslim? Galon har jag hemma.
  11. Men menar du att att det går att limma vinyl på liggunderlaget med våtrumslim oxå?
  12. Ok men mattan på liggunderlaget vad använder man för lim där? Antar att matta = vinyl? Har båten i varm garage.
  13. Våtrumslim vad är det för lim? Var köper man det? Om jag nu klistrar upp liggunderlag vad är det för matta vi pratar om? Klistrar man den direkt på liggunderlaget? Vad använder man för klister till mattan?
×
×
  • Skapa nytt...