Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Mattestig

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mattestig

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack Jo med skruvöron menar jag de två hålen i delen längst upp på bilden som skruven går igenom. På mina förgasare så funderar jag på om de kan ha blivit åtdragna för hårt då de pekar lite nedåt på mina och en glipa uppstår vid packningsytan. Men jag ska se om jag hittar lite tjockare packningsmaterial att tillverka nya av
  2. En fråga till. någon som vet om skruvöronen i locket till flottörhuset ska vara helt plana eller om de pekar lite neråt original? Jag funderar på om den kan ha blivit åtdragen lite för hårt någon gång så den blivit skev men var så på båda förgasaruppsättningarna jag fick med båten så det kanske ska vara så?
  3. Tackar för svaren Startmotor har jag troligtvis fått tag i nu. och så har jag gått igenom förgasarna och bensinpumpen på molekylnivå så funkar det inte nu så ska jag nog prova med eldriven bensinpump. vad var det för pump du använde dig av? förpump från en bil?
  4. Hej! Jag har en Volvo penta 700 som jävlas. Problemet började med att tomgången förändrades under gång. Vid start var tomgången bra men när den blev varm så blev tomgången alldeles för hög och några minuter senare hade den ingen tomgång alls... För övrigt så gick den bra bara man hade lite gas. På senare tid så började den även krångla på fullgas då den endast orkade varva ur helt under korta etapper. Och inför denna säsongen så gav startmotorn upp, den snurrar men är orkeslös och orkar inte dra runt motorn. Så det jag vill ha hjälp med är tips på vad som kan vara orsaken till problemen och var man kan hitta delar? Det jag misstänker är mebran och packningar till bränslepumpen och packningarna till förgasaren men vart kan man få tag i det? Finns det t.ex något bra packningsmaterial? (har provat Biltemas men bensinet fuktar igenom packningen) Och även var man kan få tag i en fungerande startmotor? Det jag har gjort: bytt blockpackning, justerat tändning med indikatorklocka, justerat förgasare . bytt alla bränsleslangar och pumpblåsa, provat 3st olika bränslepumpar och ett par andra förgasare samt bytt kabelskor till tändspolarna som var dåliga.
×
×
  • Skapa nytt...