Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Morrison

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Morrison

  • Placering
    Kadett
  1. Tack för info, skall söka på detta och undersöka.
  2. Tack för info. El är väl inte min bästa sida men jag skall läsa på lite.
  3. Jag har ett ankarspel typ Ankarlift från 1994 som fungerar bra, men fjärrkontrollen fungerar mindre bra. Ankarlift vill ha 5000 kr för sändare och mottagare. Vet någon om man kan hitta en billigare lösning, som t.ex. en annan typ av själva fjärrkontrollen?
  4. Hej. Gjorde denna tur för två år sedan med en Fjord 725. Hade räknat optimistiskt med 4-5 dagar, men det tog det dubbla p.g.a. av blåst och en hel del oförutsedda händelser som dyker upp med en nyinförskaffad beg. båt. Fick bl.a tillbringa en helg i Höllviken p.g.a. en av propparna på duodrevet ramlade av. Sen är Hanöbukten inte att leka med och det tar lång tid om man skall smyga längs hela kusten. Jag kan absolut inte rekommendera att göra resan ensam. Man behöver hjälp om det strular till sig och det är dessutom roligare om man är minst två. Men jag ångrar ändå inte valet att köra runt. Man får ta det som en liten äventyrssemester och att komma till hamnar som man inte planerat. Jag instämmer med tidigare inlägg att papperskort är väldigt bra för översikt och planering och ett väldigt gott råd är medlemskap i SSRS. Planera också för bunkring av både bränsle och livsmedel. Lycka till på färden.
  5. Hej igen. Dom har inte just den, men lovade att kunna fixa ihop något om jag skickar min gamla. Så det kanske löser sig, tackar för hjälpen
  6. Hej. Tack för tipset,men tyvärr hade han ingen.
  7. Morrison

    Oljekylare

    Hej. Är det någon som har en bättre beg. oljekylare till en VP KAD42A årsmodell 1992, eller tips var man kan hitta en utom hos VP:s svindyra delar?
  8. Hej. Är ny på forumet. Har införskaffat nytt flytetyg i form av en Fjord 725 i Kungsbacka och den skall hem till Värmdö. Har någon ett bra tips på båttransporter?
×
×
  • Skapa nytt...