Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
suzz
suzz

Två montrar på Båtmässan i Göteborg

  • Jan Comstedt AB satsar på att finnas både i tillbehörshallen och i sportfiskeavdelningen. Jan Comstedt AB har ställt ut och visat tillbehör på båtmässan i Göteborg sedan företaget grundades 1983 och så även 2017. Båtmässan har förändrats genom åren och under många år har tillbehören varit samlade på andra våningen. Det har därmed varit en naturlig plats för Comstedt att visa sina produkter. Vi finns på plats även i år för att visa nyheterna från kända varumärken som till exempel Seastar Solutions, Jabsco, Lewmar, Combilock, Fell Marine och Fusion med flera.

Tack vare att sportfiskeintresset har ökat de senaste åren genomför Båtmässan 2017 en satsning på sportfiske med en egen avdelning. Där finns i år sportfiskeutrustning, sportfiskebåtar och många aktiveter samlade. Beslutet var därför lätt att utöka med ytterligare en yta för att presentera varumärkena Humminbird, Minn Kota, Cannon och RAM mount i rätt miljö. Vi kommer att ha flera kända sportfiskeprofiler och sportfiskeguider på plats i montern under veckan. De kommer att ge bra tips och råd om hur man skall lyckas med sitt fiske på bästa sätt och även ge råd om vilken utrustning man skall välja och hur den fungerar. I anslutning till montern har vi dessutom två båtar, Stefan ”Trumman” Trumstedts fullutrustade båt och Fiskejournalens redaktionsbåt.

 

Sportfiskeprofiler som kommer att vara med under delar av mässan:
Från CWC fishing team Stefan ”Trumman” Trumstedt, Albin Shargi, Jimmy Lindahl. Från Team ABU Garcia: Petter Larsson, Henrik Karlén, Håkan Fransson samt Fly Dressings Niklaus Bauer och Rapala pro guide Micke Puhakka

 

Visar vi som vanligt upp vårt produktprogram med många nyheter.

  • Humminbird SOLIX serie, HELIX G2/G2N serie och CHIRP radar
  • Humminbird MEGA Imaging och AutoChart Live i uppdaterad version
  • Minn Kota i-Pilot och i-Pilot Link BT med marknadens bästa elektroniska ankring
  • Minn Kotas nya trollingmotorer PowerDrive BT, Terrova BT och Ulterra BT
  • MOB+ trådlöst dödmansgrepp med WiMEA kommunikation
  • Fusion MS-RA55 marinstereo och Fusion Stereo Active Bluetooth högtalare
  • Lewmar ankarspel S900 och S2000 samt nya VX sereien
  • Seastar Solutions Xtreme reglage och SeaStation elektronisk ankring för Optimus 360

 

Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 90 miljoner med sexton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth och är baserat i Västra Frölunda. Jan Comstedt AB är generalagent och distributör för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, RAM mounts, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, Fell Marine och Shakespeare.

 




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...