Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
Gäst
Gäst

Sverigepremiär på Båtmässan för två franska skönheter

  • Sun Odyssey 40.3 och Prestige 34 Open premiärvisas!

    En segelbåtarnas prinsessa och en prins bland motorbåtar.

Sun Odyssey 40.3 och Prestige 34 Open premiärvisas!

En segelbåtarnas prinsessa och en prins bland motorbåtar.Fri Marin AB är verksamt i centrala Göteborg sedan 36 år och har även haft egen tillverkning av båtar. Idag har företaget 4 anställda och säljer på nybåtssidan Jeanneaus segel- och motorbåtar, förmedlar båtar nationellt och internationellt samt sysslar med vinterförvaring, inrymd i varm inomhushall i Frihamnsområdet.

Fri Marin erbjuder också varvservice för de kunder som så önskar. Företaget är välrenommerat på Västkusten och medlem i Båthandelns Riksförbund. Den långa branscherfarenheten är en garanti för rationell hantering av såväl kunder som båtar.

Jeanneau, med sitt segel- och motorbåtsprogram - cirka 4 000 producerade enheter per år - är en av världens största småbåtstillverkare, alla kategorier. Produktionen omfattar båtar från 20 till 54 fot (6-16.5 m). De är också, som de flesta franska tillverkare, marknadsledare när det gäller nya lösningar som ofta bildar standard hos många andra båttillverkare världen över.

 

Sun Odyssey 40.3

är en 40-fots segelbåt som får dig att upptäcka något nytt. Titta in i designern Daniel Andries skrov och du kommer att hitta all världens yta och elegans. Tänk dig att få hänga i en rymlig sittbrunn med dess unika dubbla styrrattar, att få förflytta sig på ett brett och fräscht däck, och att sen få krypa ner i en mysig interiör, i 2- eller 3-hyttsversion.

 

Prestige 34 Open

är den första öppna motoryachten från Jeanneau, som uppför sig som om den vore ett-med-sjön. God komfort i hög fart, det du...

 

En Jeanneaubåt är alltid en säker investering, känd världen över, och därför lätt att sälja även utomlands om konjunkturen skulle förändras i Sverige. Fri Marin tar också emot båtar till försäljning, något man sysslat med i alla år. Båten besiktigas av auktoriserad besiktningsman och redovisas. Byten och finansiering ingår också i verksamheten.

 

Sun Odyssey 40 DS

var den första segelbåten från Jeanneau med den revolutionerande nya däckssalongen. Den erbjuder ett boende helt i klass med de större yachterna. Den stilfulla interiören med de stora panoramafönstren ger båten dess speciella prägel. Väl designad och noggrant genomtänkt för att göra livet ombord enkelt och behagligt.

 

Leader 805

är en italieninspirerad daycrusier som med sina vackra mjuka linjer garanterat väcker uppmärksamhet. Med denhär båten känns det som att man kan ta sig hur långt som helst. Den ligger stabilt i vattnet och är trots sin storlek mycket lätt och smidig att manövrera. Den har stor bekväm sittbrunn för 6-8 personer.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...