Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024
suzz
suzz

Stena-uppdrag till PS – arrangerar Kajfest under Volvo Ocean Race

  • Stena Line, som precis som PS Communication är Port Sponsor till Volvo Ocean Race Göteborg, står för en av de största satsningarna under målgångsveckan – och arrangerar fest under fyra dagar på Masthuggskajen. PS vann uppdraget efter pitch i kamp mot en handfull byråer.

– Uppdraget innebär ett totalansvar för koncept, byggnation, aktiviteter, restauranger och artisteri, säger Niclas Mellbin, regionansvarig på PS i Göteborg.

 

Utöver att följa seglingstävlingen via storbildsskärm bjuds besökarna under Kajfesten på konserter med kända artister som Hasse Andersson, Thomas Stenström, Sabina Ddumba och The Sounds. På programmet står också en rad barnaktiviteter som barngymnastik, musikföreställningen ”Barnkammarboken” med Nassim El Fakir och piratteater. Programvärd är komikern Marika Karlsson.

 

– Att målgången för en så internationellt viktig segeltävling som Volvo Ocean Race förläggs här är fantastiskt roligt och betydelsefullt för hamnstaden Göteborg. Stena Line har ett unikt läge vid södra Älvstranden och vi vill passa på att bjuda in våra grannar till den bästa utsikten och för att fira målgången tillsammans med oss, säger Carl-Johan Hagman, vd på Stena Line.

 

Kajfesten pågår mellan onsdagen den 24/6 och lördagen den 27/6 och håller öppet mellan klockan 10-22. Det är gratis entré för alla och en liten Stenafärja transporterar besökarna fritt mellan Stena Lines kaj och Race Village i Frihamnen under dagarna Kajfesten pågår.

 

– Förutom att aktivera Stena Line har vi flera andra uppdrag under veckan, säger Niclas Mellbin och syftar på kunder som Göteborg & Co, Castellum, Radisson, Panasonic och GKSS med flera.

 

PS Communication är Port Sponsor för målgången och vann tidigare i år upphandlingen av Göteborg & Co för att bli officiell eventbyrå under Volvo Ocean Race Göteborg.

 

PS Communication är en av Nordens största oberoende kommunikationskoncerner och den ledande brand experience-byrån. Vi skapar kommunikation som baserat på upplevelser spänner mellan varumärkesstrategi till koncept och taktik. Som byråkoncern arbetar vi kanaloberoende och har över 100 anställda med representation i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...