Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024
Gäst
Gäst

Speglingar & reflexer

  • Ylva BM Westerhult, är konstnär, född 1971 i Södervidinge i Skåne men har bott utomlands sedan mer än 10 år tillbaka. Hon har en utbildning i film, media och drama och har gjort Master of Fine Arts studier i Visual Arts vid University of California, San Diego.

Ylva BM Westerhult, är konstnär, född 1971 i Södervidinge i Skåne men har bott utomlands sedan mer än 10 år tillbaka. Hon har en utbildning i film, media och drama och har gjort Master of Fine Arts studier i Visual Arts vid University of California, San Diego.Hon har arbetat professionellt med segling och frilansat som fotograf och skribent.

Ylva har gjort en utställning speciellt för Göteborgs Båtmässa, som spänner både över Americas Cup historia, klassiska båtar, super yachts och extrem segling vilket inkluderar Transat 6.50 båtar, rekordsättande maxi-katamaraner och Open 60 båtar för ensamsegling jorden runt. Ylva finner du i F-hallen till direkt till höger vid GKSS. Ta dig tid att prata med Ylva, hon har gjort det vi andra drömmer om. Speglingar och reflexer från en trimaran i stiltjebältet på Atlanten skapar en längtan till havet.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...