Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
Gäst
Gäst

Nyhet! beställ båttester...

  • Vi har laddat Båtguiden full med proffesionella tester av Curt Gelin. Testerna är resultatet av över 30 års erfarenhet som båtskribent...

Vi har laddat Båtguiden full med proffesionella tester av Curt Gelin. Testerna är resultatet av över 30 års erfarenhet som båtskribent...Klicka på båtguiden gå in på smakproven och dröm dig bort...

 

Information om testerna.

 

Testerna i Maringuidens databas bygger på tidigare publicerade rapporter och tester om nya och begagnade båtar i Båtnytt, Svenska Dagbladet, Båtbörsen och i 160 båtar i test, Medströms Förlag 2001. Men också på intervjuer med fabrikanter, beg-båthandlare, besiktningsmän, besök i båtarna på mässor och möten med många båtägare.

 

Bedömningarna är förstahandsinformation, mina egna intryck efter kortare eller längre turer och ska ses som analyser och vägledning, som resultatet av mångas ackumulerade erfarenheter av båtarna.

 

Efter att ha berättat om hundratals båtar, gett tusentals köpråd i 34 år och alltid manat JÄMFÖR! före köp, är det nu enastående att smidigt kunna servera samma information samlat. För köpsugna är Maringuidens testbas således ett sätt att säkert, snabbt och snyggt skaffa sig suverän överblick!

 

Med andra ord: Jämför, läs, tänk och köp. Lycka till med att skaffa dina drömmars båt.

 

Curt Gelin

Yachtjournalist, båttestare sedan 1970




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...