Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
suzz
suzz

Minn Kota EO – Electric Outboard

  • Minn Kota tar första steget i sin utveckling av elektriska utombordare

EO är en ny elektrisk utombordare från Minn Kota, den är designad för kontinuerlig körning med lång livslängd. Minn Kota är världsledande på elektriska trollingmotorer för fiske, motorerna används även ofta som huvudmotor på ekor och gummibåtar. Syftet med den nya motorserien EO är att säkerställa funktion över tid med högre belastning. En trollingmotor körs normalt på lägre varvtal och är mycket populärt vid fiske, men med en huvudmotor är det oftast full gas som gäller. Det ställer högre krav på motorn vilket har gjort att EO motorn har fått en ny design som utan problem kan köras många timmar i sträck.

 

EO finns i storlekarna 1/2 Hk (12V) och 1 Hk (24V) med rigglängd på 91 cm och de har steglös varvtalsreglering med Digital Maximizer för längre driftstid. Rorkulten kan lyftas 45° så att föraren kan välja att sitta eller stå upp. Den kan också dras ut 15 cm och har ett nytt ergonomiskt grepp som ger bästa tänkbara komfort och kontroll. Det finns även ett transportläge med rorkulten lodrätt rakt ner längs med riggröret. Ett mycket robust riggfäste i metall med snabbjustering av rigghöjd gör djupjusteringen mycket enkel. Möjlighet finns även att justera friktionen på styrningen sa att den kan låsa motorn i ett läge eller justera trögheten i styrningen. En batteriindikator finns monterad på toppen av motorn för enkel avläsning genom en knapptryckning.

 

Ca.Pris Minn Kota EO 1/2 Hk 13 495,- inkl.moms
Ca.Pris Minn Kota EO 1 Hk 14 895,- inkl.moms

 

Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 80 miljoner med sexton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Seastar Solutions (tidigare Teleflex Marine), Lewmar, Jabsco, Rule, Lectrotab, TBS electronics, CombiLock, RAM mounts, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

 

För ytterligare information kontakta:
Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21
+46 708 42 03 90

 

Jan Comstedt AB
Box 12022
SE-402 41 Göteborg
+46 31 775 65 30
+46 31 24 53 17
www.comstedt.se




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...