Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024
siteadmin
siteadmin

Dyna för kalla dagar på sjön!

  • Uppvärmd sittdyna i ull

    Håll dig varm under båtturen med den varma sittdynan Heather. Sittdynan är gjord av ullfilt som i sig är varm, men kan dessutom värmas upp om du kopplar in den i ett USB-uttag. 

Sittdynan värmer såväl rumpa som ryggslut och är i första hand tänkt att användas inomhus men fungerar även utomhus så länge underlaget är torrt. Den hopvikbara designen gör den enkel att ta med i väskan och eftersom den drivs USB kan den användas nästan överallt. Koppla in den i en powerbank, i datorn, i bilen eller i vägguttaget med en USB-laddare. 

Sittdynan blir kroppstempererad och hjälper dig att hålla värmen utan att det blir för varmt. Genom att sitta varmt minskar dessutom risken för uretrit och urinvägsinfektion och är dessutom skönt vid ryggont och mensvärk. 

Dynan sys upp och monteras i Visby på Gotland och är tillverkad av 100% OEKO-TEX®-certifierad ullfilt. Ullen är smutsavvisande men går även att torka av med en fuktad trasa. Värmen kommer från ett mellanlägg i dynan med värmeelement som produceras i Tyskland. 

Läs mer:

Redigerad av siteadmin




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...