Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
suzz
suzz

BUFF® huvudsponsor i ny fisketävling till havs

  • Den 11-12 april genomförs Öppna Svenska Mästerskapen i Laxfiske för första gången. Tävlingen genomförs i vattnen utanför Simrishamn som erbjuder ett av de allra bästa fiskevattnen för laxfiske med båt. BUFF® är huvudsponsor för tävlingen som beräknas locka upp mot ett 90-tal båtar med 4-6 personer i varje fiskelag.

Öppna Svenska Mästerskapen i Laxfiske genomförs under två dagar. Tävlingsort är Simrishamn. Reglerna är enkla. Fyra laxar eller laxöringar får mätas i varje fiskelag. Flest centimeter efter två dagar vinner. Ingen fisk tas upp utan tävlingen genomförs enligt modellen ”catch & release”.

 

Bästa fisket för lax i hela världen

 

Johan Abelsson, välkänd profil och professionell sportfiskare är arrangör. Hans bedömning är att laxfisket i södra Östersjön aldrig varit så bra som nu.

 

- Intresset är stort och jag ser verkligen fram emot att bjuda tävlingsdeltagarna på extremt fina förutsättningar. Efter några års fiskeförbud för yrkesfiske med nät har tillgången på lax ökat. Det är fantastiskt roligt. Vi vill bidra i det fortsatta jobbet och kommer att ge allt överskott som tävlingen ger till Stiftelsen för Östersjölaxen som bedriver biotopvård för att främja vildlaxen i Östersjön, säger Johan Abelsson.

 

BUFF Fishing – specialdesignade buffar för fiskare

 

Öppna Svenska Mästerskapen i Laxfiske sponsras av BUFF® som under tävlingsdagarna för första gången visar upp en specialdesignad buff för fiskare. Den nya serien varma och sköna buffar BUFF Fishing kommer i butik under hösten 2015.

 

BUFF® distribueras i Sverige av C2 Vertical Safety.

 

 

 

För mer information:

 

Mattias Åkesson, vd C2 Vertical Safety, 018-67 79 90, mattias.akesson@c2safety.com

 

Johan Abelsson, Abelsson Fishing, 070- 876 89 10 
johan@abelfishing.com

 

 

 

FAKTA BUFF®

 

BUFF® är ett europeiskt varumärke med en ständig ambition att förnya, utmana och sätta trender. Original Buff, S.A tillverkar buffar i hög kvalitet och i originalmönster inom segmenten Outdoor, Freestyle, Urban, Professional och Fishing. Buffarna är helt utan sömmar, är elastiska och kan användas vid många tillfällen och på en rad olika sätt.

 

Hösten 2015 presenterar BUFF® ett nytt sortiment - BUFF Fishing som är specialdesignade buffar för fiskare. Finns i butik från hösten 2015.

 

C2 Vertical Safety erbjuder utbildningar i säkert och effektivt arbete på hög höjd eller i trånga utrymmen i sitt utbildningsprogram C2 Vertical Training. C2 Vertial Safety erbjuder även fallskydd, klätterutrustning, säkerhetsutrustning och personligt ljus till krävande specialister. C2 Vertical Safety är även generalagent i Sverige för världsledande varumärken som Petzl, Beal, La Sportiva, BUFF®, Inova, och Bollé Safety. C2 står för Climbing Competence.

 

C2 Vertical Safety är stolt partner till Initiativet Hållbara Hav.




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...