Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024
suzz
suzz

Båtmässan - Vi förverkligar drömmar!

  • Drömmen om att segla ett Europamästerskap kan bli möjlig för två av Båtmässans besökare.

     

    Genom ett nytt samarbete mellan 505-förbundet och Båtmässan kommer en besättning att tas ut, som får låna båt och utrustning, får utbildning, träning och coachning för att delta i Europamästerskapen för 505 i Varberg i augusti 2015.

505-jollen betraktas av många, oavsett ålder och kön, som en av de absolut roligaste jollarna. Att kunna hantera en 505 och att få kappsegla den på en internationell regatta är en dröm för många seglare. Tack vare samarbetet mellan Svenska 505-förbundet, Båtmässan och utvalda leverantörer, kommer två personer (en besättning) att erbjudas möjlighet att segla EM den 4-8 augusti 2015 i Varberg.

Intresserade par ansöker i 505-förbundets monter på Båtmässan om att bli det par (tjejer, killar eller mixed) som får sin dröm förverkligad. Veckan efter mässan (9-13/2) träffas juryn och väljer ut det par som vinner och som kan bli Europamästare. Juryn med representanter från Svenska 505-förbundet och Båtmässan meddelar sitt beslut den 13/2.

 

Projektet ”Vi förverkligar drömmar” är ett inslag i Båtmässans arbete för att lyfta fram segling, i detta fall jollesegling. 505-jollen passar både för, tjejer och killar, vuxna seglare i alla åldrar och visar väl på den glädje och seglingsnjutning som ligger i att segla jolle och umgås över generationsgränserna. EM i Varberg i augusti blir en seglarfest för allt från Olympiska mästare till seglingsentusiaster av båda könen i alla åldrar.

 

För mer information kontakta:

Per Eric Thörnström, Svenska 505-förbundet, tfn 0707-14 47 71

Bengt Wallin, Båtmässan, tfn 031-708 80 91

 

SAP 505 Worlds 2014

Foto: Christophe Favreau




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...