Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024
suzz
suzz

Båtagent Sverige AB byter ägare

  • Niklas Forsén säljer nu Båtagent Sverige AB. Ny ägare blir Anders Hultman genom hans bolag Hultman Affärskonsult & Försäljning AB.

Efter att Niklas har byggt upp och arbetat som vd för Båtagent i mer än tio år är det nu dags att gå vidare. Verksamheten i Portugalagent Sverige AB och det nystartade fastighetsmäkleriet i Portugal, Imo Nazaré, är nya utmaningar som Niklas nu kommer prioritera allt mer.

Niklas stannar kvar som båtmäklare och franchisetagare i Båtagent fram till årsskiftet 2015/2016.

 

-Det är mycket kul att sälja verksamheten i Båtagent till en driftig och mycket kunnig säljare och medarbetare som Anders Hultman. Att han dessutom redan jobbat i verksamheten som båtmäklare i Göteborg sedan slutet av 2013 är givetvis en stor fördel för alla av Båtagents uppdragsgivare, båtköpare, båtmäklare och leverantörer. Det borgar för fortsatt fokus på båtmäkleri, lönsamhet och försäljning. En ny, taggad och fokuserad ägare och vd leder förhoppningsvis till ännu bättre försäljning och lönsamhet, kommenterar Niklas Forsén, säljare och grundare av Båtagent.

 

-Att som franchisetagare nu få möjligheten att ta över ett välskött och väletablerat båtmäkleri som Båtagent Sverige känns inspirerande och spännande. Jag är övertygad om att vi tillsammans med våra duktiga franchisetagare; ”båtagenterna” kan fortsätta ta marknadsandelar samt expandera ytterligare. Tillsammans ska vi göra Båtagent Sverige ännu bättre och effektivare, säger Anders Hultman, köpare av verksamheten och tillträdande vd.

 

Hela försäljningen vinner laga kraft 2015-04-17

 

 

 

Foto: Anders Hultman

Kontakt:

Anders Hultman, Hultman Affärskonsult & Försäljning AB

Tel: : 073-430 35 91

Mejl: anders@batagent.se

 

Niklas Forsén, avgående vd i Båtagent Sverige AB

Tel: 070-592 60 76

Mejl: niklas@batagent.se




Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...