Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
suzz
suzz

Auktion för ett säkrare båtliv

  • Arrangemanget ska ge intäkter till sjöräddningen, och det är redan 20 -tal företag som skänkt produkter. Auktionen är en onlineauktion som äger rum på www.auktionet.se och hålls till förmån för Sjöräddningssällskapet.

Sjöräddningssällskapet är en ideell förening som medverkar i 70 % av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. De har många frivilliga sjöräddare och en liten administration. Sjöräddningssällskapet har 90-konto, vilket betyder att Svensk Insamlingskontroll kontrollerar att pengarna används på rätt sätt. Det innebär att du kan vara säker på att dina pengar verkligen används till ändamålet: att rädda liv till sjöss. Läs mer på www.sjoraddning.se.

Maringuiden.se står för insamlandet av auktionsföremål
BEHR_2s.jpg
Suzanne Behr, Fotograf: Christian Madsen

– Det finns många sätt att stödja Sjöräddningssällskapet. Det sätt som passade mig var att starta en auktion till förmån för sjöräddningen, säger Suzanne Behr. För det första: Detta är rent praktiskt genomförbart tackvare att jag har kunskapen och driver www.auktionet.se samt arbetar för www.maringuiden.se nordens största marina portal och samlingsplats på nätet för båtfolket. På så sätt når vi ut med informationen om auktionen till väldigt många som nyttjar båtliv. För det andra: ALLA kan hjälpa till! Företag och privatpersoner från hela landet kan skänka prylar och tjänster av olika slag till auktionen. För det tredje: Jag är själv medlem i Sjöräddningssällskapet, hade oturen att hamna i sjönöd utanför Åstol för några år sedan, och fick då en otrolig hjälp via sjöräddningen. Så nu när möjligheten finns att tillsammans med er så startar vi denna auktion för ett säkrare båtliv.

Auktionen startar den 1:a juni
Då börjar vi löpande lägga ut inkomna auktionsobjekt, prylar och tjänster donerade av företag och privatpersoner. Auktionen pågår tom söndag den 14:e juni, auktionsobjekten börjar räknas ner klockan 16.00. med 5 minuters intervall. Auktionerna äger rum på www.auktionet.se.
Du kan redan nu se ett par objekt
Förhandsvisning ComforTex: http://www.auktionet.se/objekt/11162-baddset-5-dels-comfortex-malo
Förhandsvisning Toalett Dometic: http://www.auktionet.se/objekt/11163-toalett-dometic-mf716012-volt-sjovatten
Förhandsvisning SeaSea båttillbehör: http://www.auktionet.se/objekt/11169-uppblasbar-raddningsvast-automatisk

Win-win situation för alla
– Det är roligt att kunna bidra och komma med lite annorlunda insamlingsformer. Har just skickat ut mail med information om auktionen till ett stort antal företag, intresset är enormt. Jag hinner knappt svara i telefon förrän det är dags igen, skrattar Suzanne.

– Alla både privatpersoner och företagare kan fynda. Genom att lägga bud och köpa något på auktionen. Det blir en win-win situation för alla. Det ger också fler möjlighet att ge Sjöräddningssällskapet sitt stöd. Alla kan göra något, allt kan inte bara handla om stora sponsorer, utan många bäckar små…

Så skynda dig att lägga ett bud redan nu, köp det du önskar samtidigt stödjer du Sjöräddningssällskapets verksamhet, att rädda liv till sjöss.
Vi_stödjer_SSRS_2015_400x173.jpg
Vid frågor kontakta oss gärna på
Maringuiden Nordic AB, Auktion 1 AB, Suzanne Behr
Nostravägen 9, 417 43 Göteborg
Telefon: 031-55 55 55, Mobil: 0708-55 55 90
E-post: suzz@auktionet.se
Hemsida: www.auktionet.se
Hemsida: www.maringuiden.se

Station: Käringön, Fotograf: Jonas Brodd
Suzanne Behr, Fotograf: Christian Madsen


Foto: Station: Käringön, Fotograf: Jonas Brodd


Användar Respons

Rekommendera Kommentarer

Det finns inga kommentarer att visa



Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...