Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2023-01-15 på alla områden

  1. 1 poäng
    På vilket vis kan den hjälpa TS tycker du?
  2. 1 poäng
    Visste du inte det? Det är därför de är så billiga, det vilar en förbannelse över Beason 31:or. 😅
  3. 1 poäng
    TS skrev om stöld. Vad har ditt haveri med detta att göra? Är det kanhända en och samma båt? Bara undrar.
  4. 1 poäng
    Det är kort nav på den propellern. Om du ska montera en med långt nav ska du ta bort den mörka distansbrickan mellan konan och propellern. Du måste även ha en låsskruv i centrum på konan, och på din bild ser det ut att vara en sådan. Man har inte låsbricka med taggar, utan endast en tunnare bricka av nylon innanför konan. Ingemar
  5. 1 poäng
    Märkligt att det som stödjer din tes i en rapport är rätt, men det som motsäger den är felaktigt i samma rapport. Varför är det så, tror du?
  6. 1 poäng
    Låna eller köp boken "Alla sa vi skulle dö" av bland annat Danjel Henriksson. Mycket läsvärd sann skildring om 3 ungdomar som seglar jorden runt i en... Albin Vega.
  7. 1 poäng
    Annars kan du ju höra med Skruvcenter på Ovädersgatan, där har jag nog hittat det mesta som jag har behövt.
  8. 1 poäng
    - Väg 160 till Stora Höga - Ner på Vallevägen strax innan motorvägsöverfarten - Vänster i korsningen/rondellen och fortsätt mot Jörlanda - Sväng in genom Jörlanda och fortsätt mot Kode, Kareby och Kungälv på samma väg - Fortsätt rakt genom Kungälv mot fästningen och sen över på Hisingen - Rakt genom första korsningen på Hisingssidan, och sen direkt höger in på Ellesbovägen - Sväng höger in på Norrleden där Ellesbovägen korsar - Sväng vänster in på Tuvevägen i stora korsningen i svackan - Följ Tuvevägen, sen Gustav Dalénsgatan och sen vänster på Hjalmar Brantingsgatan mot Hisingsbron - Över Hisingsbron och sen direkt höger vid första avfarten - Följ vägen förbi Operan fram till Emigrantvägen och sväng vänster, sen höger in på Första Långgatan - Följ vägen fram till Stigbergstorget, sen vänster in på Bangatan - Fortsätt sen på Ekedalsgatan, sen vänster och följ Slottsskogsgatan - Efter hållplatsen Marklandsgatan, sväng in på Marklandsgatan och fortsätt mot Flatåsmotet - Följ rondellen runt och sväng över leden, sen höger in på J A Wettergrens gata - Följ vägen, som byter namn, till en rondellkorsning, sen rakt fram genom den - Följ Victor Hasselblads gata, genom ett par rondeller och sen över bron över Söderleden, till Askim
  9. 1 poäng
    Ok, jag tror nog att nuvarande knä* aldrig är utbytt, båten fanns i mindre salt vatten i Östersjön tidigare. Så 21-22 år är nog mer trovärdigt. Jag har ännu inte lagt beställningen, lyder ditt råd och väljer avgaskröken i gjutjärn. Många slangar är det, flera har olika böjar… jag skall se över dessa iallafall. * Sedan har jag två andra knän från tidigt 1960-tal som minst sagt har varit problematiska, särskilt det ena, men vi skall kanske inte fördjupa oss i hypokondriska funderingar på just detta forum.
  10. 1 poäng
    Hej och välkommen till MG! Borstad aluminium kommer att oxidera fort som attan och se skabbigt ut nästan direkt. Svarteloxerad aluminium kan vara en idé, men jag skulle nog använda narvad ABS.
  11. 0 poäng
    ? tja, man kan undra.. Jag undrar oxå varför många Beason31 ägare blir sjuka...
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...