Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-12-23 på alla områden

  1. 4 poäng
    Jo det är vi väldigt väl medvetna om att det är innehållet/medlemmar/besökare som skapar möjligheten till intäkter. Det jag menade, och jag tror att du redan vet, är att det är Google som skickar pengarna för det som visas. Men det är en mer teknisk/semantisk diskussion. Jag vill inte heller att annonsering skall vara i störande eller som i detta fall rent j#vla irriterande! Så jag tror inte att detta är en typ av annonsteknik som kommer utnyttjas på maringuiden. Får passa på att önska en God Jul till alla! //stavhammar
  2. 3 poäng
    Så här i juletid har det alltid funnits en tråd där vi önskar varandra god jul. Så till er alla från mig önskas en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er därute.
  3. 3 poäng
    Jag blev så ledsen när Mackey eller vem det var knep #1000 så den här gången höll jag koll 😂 God jul på er alla
  4. 2 poäng
    Det är ju verkligen jättekonstigt (NOT!!!) att man handlar upp analys av just sådana ämnen som ingår eller har ingått i båtbottenfärger på fritidsbåtar. Ditt hat och dina konspirationsteorier verkar helt sakna gränser och har absolut gått över styr. Hur blev det så? Jag tror det skulle vara bra för dig att ordna upp ditt självgenererade föreläggande med vite på 100 000:- kronor och ge dig ut och segla istället för att du gräver dig allt djupare ner i TBT-träsket. Om du någon gång vinner din strid så har du förlorat många års hälsa och välmående. Är det värt det? Är det värt det ens om några få likasinnade uppskattar din kamp? I all välmening och God Jul! Mackey
  5. 1 poäng
  6. 1 poäng
    Jäklar oxå hur kunde jag missa den. Det sved lika mycket som när jag missade när mätarställningen i bilen slog över till 260.000 km tidigare i höstas. Men jag är inte bitter😉 Grattis, en tidig julklapp🙂
  7. 1 poäng
    Spacklet utrollat som halkskydd, klart.
  8. 1 poäng
    Försök skissa upp hur det hela är kopplat inklusive solceller, ev. regulator, batterier, kamerahus och kameraanslutning. Ta kort på solcellsmontaget och övriga delar. Utan en massa detaljinformation blir felsökningen bara gissningar i blindo. Eftersom det funkade i sötvatten kan antingen det handla om ett fel som bara visar sig med en starkare elektrolyt (bräckvatten) eller att du vid flytten till bräckvatten monterade någon eller några av delarna på annat sätt än tidigare, så att en felaktig elektrisk kontakt kunnat uppstå mellan olika delar och marken/vattnet.
  9. 1 poäng
    Jag bidrar med en klassiker... Hur många forummedlemmar krävs det för att byta ett oljefilter? 1 för att byta oljefiltret och posta att det blivit utbytt. 14 som delar liknande erfarenheter av att byta oljefilter och ger förslag på hur oljefilter skulle kunna bytas på andra sätt. 7 som varnar för farorna med att byta oljefilter. 10 som pekar på stavfel och grammatiska fel i tråden om hur man byter oljefilter. 5 som anmärker på språkpoliserna. 3 språkpoliser som hackar tillbaka på de som anmärkte på språkpoliserna. 6 som argumenterar om det heter ”olje filter” eller ”oljefilter” och ytterligare 6 som idiotförklarar de 6 första. 2 yrkesmän som arbetat i oljefiltersindustrin och menar att den korrekta benämningen är ”lubrikationsfilter”. 15 besserwissers som hävdar med bestämdhet att de också arbetat med oljefilter och att ”smörjfilter” är det korrekta uttrycket. 19 som postar att det här forumet inte behandlar byte av oljefilter och ber moderatorn flytta tråden till ett oljefiltersforum. 11 som försvarar att tråden är på detta forum därför att vi alla använder oss av oljefilter och att det därför är en relevant diskussion. 36 som debatterar vilken utbytesmetod som är bäst, var man köper de bästa oljefilterna, vilket oljefiltersmärke som är bäst och vilket som är sämst. 7 som postar länkar till siter där man kan se olika typer av oljefilter som påpekar att det finns en sökfunktion på forumet och att man kan hitta svaret om man använder den, för ämnet har varit uppe förut. 4 som postar inlägg om att länkarna inte fungerade och själva postar rätt länkar. 3 som från ovanstående länkar med relevant innehåll för de som behöver ytterligare länkar om oljefilter. 13 som citerar inlägg med hela innehållet inklusive alla föregående signaturers inlägg och skriver ”Jag håller med…”. 5 som PM:ar sina närmaste kompisar och ondgör sig över trådens utveckling. 4 som skriver ”Hade vi inte den här diskussionen uppe i en annan tråd nyss?”. 2 som länkar till den föregående diskussionen om att byta oljefilter. 13 som skriver ”Gör en Googlesökning på byte av oljefilter innan ni postar inlägg om hur man byter oljefilter!”. 1 forummedlem som efter 6 månader hittar tråden på sidan 126, postar ett inlägg och startar om alltihop igen.
  10. 1 poäng
    Jag vill påstå att Du har fel. Enda källan till inkomster är definitivt inte annonserna, annonserna är nämligen sekundära. Enda källan till inkomster är faktiskt, hör och häpna, forumdeltagarna och deras aktiviteter. Att forumdeltagarna trivs och är aktiva är faktiskt det primära och Er enda källa till inkomster. Vad är kostnaden för annonsören för att annonsera på ett stendött forum? Vad är intäkten från annonser för innehavaren av ett stendött forum? Jag förstår också att det kostar en slant att driva ett forum även om slanten har blivit betydligt mindre eftersom konkurrensen bland leverantörerna av forum-programmen har ökat. Men när reklamen upplevs som störande har nog foruminnehavaren bara en sak att göra och det är att åtgärda enligt forumdeltagarnas önskemål.
  11. 1 poäng
    Tycker det är nog störande med högersidan full med reklam och inbillar mig att mervärdet av de som dyker upp längst ner är minimal. Men jag har ingen koll på hur intäkterna fördelas och inser också att annonserna krävs för att finansiera driften av siten.
  12. 1 poäng
    Det förstår jag till fullo, att reklamen är viktig. Men om du ska ha en rullist som kliver upp varje gång du byter tråd eller loggar in. Och denna reklam försvårar / minskar intresset av att vara deltagare på forumet, och fler upptäcker att det inte blir roligt att skriva och hjälpa till att hålla forumet levande, utan väljer att inte vara medlem längre, vilket leder till att siten försvinner. Då behövs ju inte reklam intäkterna heller, eller hur ? Reklam är helt ok men jag vill inte störas så pass av den att jag blir på ren svenska förbannad, att hela tiden uppleva reklam rakt i ansiktet blir enerverande till slut, och då väljer jag iaf att tacka för kaffet. Att hålla skriv och läs sidorna rena utan pop up fönster o dyl anser jag vara viktigt för fortsatt deltagande på forumet.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...