Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-05-01 i Forum Inlägg

  1. 2 poäng
    Installerad och provkörd till stor belåtenhet, tack alla för engagemanget! //Martin
  2. 1 poäng
    Tack! Felet avhjälpt, det var batteriet som var kasst. Jag hade uteslutit det eftersom det skorrade så metalliskt från startmotorn, nu har jag lärt mig något nytt. Stort tack för hjälpen, det är ovärdeligt att få denna typ av hjälp!
  3. 1 poäng
    1a maj firades med att lyfta i motorn 🥳 Snapchat-176893370.mp4
  4. 1 poäng
    @skippeer Nej, det har jag inte, det är så himla sällan jag behöver använda torkarna på denna båten, trycket tycks öka då torkararmarna är på väg tillbaka mot parkeringsläget.
  5. 1 poäng
    Gissar på att startmotorn inte kastar ut drevet så det tar i startkransen på motorn. Enklaste felsökning är att knacka på startmotorn med en gummiklubba och sedan testa igen.
  6. 1 poäng
    Den passiva armen sitter fast med en "distanshylsa" som skall rotera gentemot den passiva armen, behöver inte dra loss den för på den nya armen sitter den en ny fräsch dito. Firman jag fick tips om var trevliga att prata med och eftersom Doga slutat med marina armar skulle de göra lite research och återkomma. När jag väntat i flera månader utan att blivit uppringd så ringde jag och vi kom överens om att jag skulle ta med mig mina gamla rostiga prylar till företaget. Efter några vändor fram och tillbaka så sa firman att de hittat en Doga rostfri torkararm 500 mm lång ( art nr 1210226GA06 ) och ett 350 mm torkarblad ( art nr 134.1635.GA.06 / M 134.350 ). Igår skulle jag montera prylarna på båten men då upptäckte jag att det bara var en fjäder på den aktiva armen, den passiva armen saknade fjäder vilket firman påstår vara korrekt. Det var 2 orsaker till att jag tog tag i detta i höstas: rost och dåligt tryck med 2 fjädrar på Casteel armen.... För att få rätt tryck på armen hade jag önskat att det fanns 2 fjädrar, 1 per arm (aktiv och passiv). Kanske går det att köpa lös fjäder till min passiva arm.....men var @Georg_Ohm Hur löste du ditt problem med löst tryck?
  7. 1 poäng
    Ja lite märklig hemsida men när jag väl fick laddat ner pdf-en så verkar det vara det jag söker. Tack igen för all hjälp!
  8. 1 poäng
    Lite lustigt, första försöket sade "Unautorized", sedan försökte jag igen och då fick man upp bilden 🤔
  9. 1 poäng
    Det blev Biltemas. En vit och en grå. Den vita var dock något mörkare och gulare än vad jag har så blev inget blandande. Men det blir nog bra. Det visa sig vara glasfiber som var blottat, exakt samma gröna som fribords gealcoat😅 såg en trådig textur efter tvätt med aceton Tack för hjälpen alla.
  10. 1 poäng
    Lägg en timme på att ta bort skiten och sen 67:- på en knäckmutter då. https://rostfriskruv.se/muttrar/knackmutter-sakerhetsmutter/sm6m-a2/m12?gclid=EAIaIQobChMIj720q6em8AIVqgWiAx2z0QbGEAQYAiABEgJUp_D_BwE just saying...
  11. 1 poäng
    Det kostar att ha en båt som ser ut som ny, menar du?
  12. 1 poäng
    Jag är väldigt nöjd med resultatet av blästringen ur ett miljöpersspektiv och och även arbetsmiljömässigt. Annars hade jag avbrutit blästringen. Jag är inte ett dugg frustrerad, det är dina antaganden som du bygger din världsbild på. Jag är relativt väl insatt både i arbetsmiljö- och miljöfrågor och har varit ansvarig för sådana frågor i mitt yrkesliv så jag har förhållandevis god kunskap på området. Fortfarande antar du en massa saker helt utan belägg istället för att fråga. Jag misstänker att det är du som är den som är frustrerad... Än en gång känner jag vibbar av konspirationsteoretiskt slag.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...