Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-02-26 på alla områden

  1. 3 poäng
    Den största faran på det viset som du ska vinscha, är att kroken i båten åker genom skrovet, då du får ett enormt drag i den. Det som händer då är att båten rullar av och slår ner i betongen och du får plasta om botten på båten, eller som jag såg för något år sedan drevet låg i en hög bakom båten. Säkerställ noga att dragkroken i båten håller. Byter hellre hjullager än det ovanstående.
  2. 2 poäng
    Kan inte nog mycket instämma i detta. Varför våldföra sig på vinch, torn, infästningar osv i onödan? Och dessutom med större risker inbakade. Just nu slår det mig att på min flitigt använda båttrailer som dränkts vid varje sjösättning har jag aldrig haft några problem, medans på flera vanliga vagnar som aldrig varit under vatten har jag haft det vanliga pysslet med backar, vajrar, kontakter osv.
  3. 1 poäng
    Ajaj, farbror Sören skickade fel riggbussningar. De var för små. Monterade ändå ihop motordelen med riggen med hjälp av de övre bussningarna, men befarade det värsta eftersom de undre verkar tämligen svåra att få tag i. Men: farbror Sören ringde nu i eftermiddag. Han hade hittat två stycken bussningar av den största modellen! Vilken röta. Nu kommer de på tisdag och jag kunde ägna mig åt att montera impellern på växelhuset istället.
  4. 1 poäng
    Dina chanser att bli nöjd är goda. Läste någonstans att oberoende av fabrikat så är det idag fler individer som funkar bra än som inte gör det.😁
  5. 1 poäng
    Jodå, så stor båt har du väl inte Gäller bara att ha rätt utrustning så går det fint, och inte för mycket "knäck" på rampen om maskin i bilen är för klen💪 Mvh Andréas
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...