Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-01-24 i Forum Inlägg

  1. 1 poäng
    Det fungerade utmärkt att få GPS till liv med hjälp av den där power supply som min farsan gjort till mig för ca 40 år sedan. Kul 🙂
  2. 1 poäng
    Det gäller Europas inre vattenvägar. Eftersom Kielkanalen är internationellt vatten trodde jag inte det behövdes. Har iofs inte sett något "officiellt" dokument på det, men har heller inte engagerat mig och letat. När jag gick Kielkanalen behövdes det inte, men det är ganska många år sedan.
  3. 1 poäng
    Jag skulle börja med att kontakta kommunens konsumentrådgivare.
  4. 1 poäng
    Det gör vår jycke. El och morötter. Eller så är det kylboxen. Ja, som konsumerar el, den är nog inte så förtjust i morötter annat än att förvara dem. De nya panelerna var inte dyra men verkar bra. Platsen finns på båten så då tyckte jag det var lika bra att klämma dit det som går. Att ha för mycket el är inget problem, tvärt om är ganska trökigt. Framför allt tycker barnen det. Ett sätt att få med sig dem framöver är att ordna så de kan ha med sig sina elprylar ombord. Resonemanget går som så att vi går mot mer elförbrukning och när vi ändå hittade paneler till vettigt pris slog vi till. Mulna dagar ger fler watt i paneler mer laddning än färre watt i paneler. Fyra av panelerna ligger på däck/överbyggnaden, är gåbara och ligger inte i vägen. Två kommer sitta på pushpit och huruvida de kommer sitta i vägen eller ej är jag lite osäker på. De kostade 650:- styck så det är ingen katastrof om det skiter sig med dem.
  5. 1 poäng
  6. 1 poäng
    Jag började plocka ihop grejer på hemsidan och insåg att det springer snabbt iväg. Frågan är hur många olika produkter man behöver. Kan jag måla Double coat utan att ha köpt den dyra grundfärgen? Har en kompis som målat med epifanes motsvarighet, han målade direkt på slipad polyester/gammal gelcoat med fantastiskt resultat. Jag blev så imponerad att jag tänkte köra med samma.. men Double coat finns i fler färger....
  7. 1 poäng
    Har den här dammsugaren ombord, som faktiskt funkar ok till att underhållsstäda med suger lätt upp kattsand, damm och med rätt munstycke katthår.
  8. 1 poäng
    Håller inte med. MD5 är rätt svår att döda, och inte skitsvår att meka. Först är ju att hitta var felet är; kompression eller bränsle - eller båda. Rostiga insprutare byter man.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...