Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-12-06 på alla områden

  1. 1 poäng
    Nu har Blocket sjösatt sin ansiktslyftning. Och resultatet - sämre än någonsin. I alla fall enligt mig. Upptäcker lite snabbt följande som blivit sämre: - Man kan inte längre vid "Angränsande län" välja VILKA angränsande län man vill ha med - Kategorier går inte längre välja via en lista med huvud, och underkategorier. Nu är huvudkategorierna ersatta av små bilder, och man måste veta under vilken vad ligger och välja i flera steg - Sufar man runt lite kan kategoribilderna plötsligt vara borta och man får ladda/börja om. - Söktexten försvinner stokastiskt när man väljer område. - Flera gånger lyckas jag också hamna i läget där "Hela Sverige" är valt, men annonser visas bara från t ex Angränsande län. - Sökningar sparar numera bara söktext och vissa parametrar. Område följer inte med. Och det krävs numera en söktext för att sökningen skall sparas alls, parametrar räcker inte längre. Om man har en sökning på t ex alla Motorbåtar över en viss summa och Hela Sverige sparas den inte, eftersom man inte sökt på en specifik text.... - Köpes kan man bara välja om man FÖRST väljer en kategori. Man kan alltså inte välja att se ALLA köpesannonser från sin region längre. (Jo, man kan faktiskt genom att "hacka" och skapa sig en egen länk med "rätt" parametrar i adressen. Visar bara att Blocket inte ändrat mer än kosmetika) Följande som blivit bättre: - Annonserna anses just nu av Firefox vara en säkerhetsrisk och blockeras 🙂 - Inget annat Bara jobbigt och omständligt. Och buggigt.
  2. 1 poäng
    Vad är syftet med tråden..? Är det terapeutiskt, eller vill man komma fram till något..?
  3. 1 poäng
    Det beror på utformningen av motorn. Ofta sitter det ett luftintag på riggen som inte får hamna under vattnet. Sen sticker den ju mer onödigt långt under båten med förhöjd risk för att man går på grund och pajar motorn.
  4. 1 poäng
    Självklart! Eller, nej i det fallet är det inte fel att sälla sig till predikanterna. Det finns mycket skräp på marknaden, även från sk seriösa leverantörer. SonOff förefaller tillhöra de mera seriösa. Det finns en svensk importör och de har ett gott rykte på världsmarknaden. När jag första gången hittade Sonoff så hade jag egentligen först hittat en annan, liknande produkt. Men Sonoff's rykte gick att kolla upp, det gick inte med den andra "noname". Ska man manipulera en produkt, i synnerhet en CE-märkt, så ska man veta vad man gör, annars kan det bli riktigt farligt. SonOff känns tillfredställande tryggt för mig. Däremot är jag livrädd för "hemmakopplade" 230V anläggningar i båtar där man inte ens uppfyllt de mest elementära kraven på på säkringar eller kabeltyper.
  5. 1 poäng
  6. 0 poäng
    Effekterna av massinvandringsfiaskot går inte längre att dölja för regeringen, trots det så kommer regeringen att försöka dölja detta till varje pris. Ett sätt att hålla upp fasaden av den sk sverigebilden är att införa motorbåtskatt och att ha som skäl motorbåtarnas miljöpåverkan. Diskutera Hur ska utformningen av skatten se ut enligt dej? Jag tänker mig att minst dubbla miljöskatten på både bensin och diesel.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...