Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-29 i Forum Inlägg

  1. 3 poäng
    Hej forumet. nu är häckis på plats. Fick PM med förslag på kontakt som sedan fixade montage i proffsklass. Bifogar lågupplöst mobil-bild. Helt ovärderligt. Man ser fram emot att sjösätta nu 🙂 Önskar alla en fin vinter och lycka till med pågående projekt. // Mats W
  2. 1 poäng
    Då är det inga siffror man ska ta med i någon bedömning när det kommer till jämföra med andra fabrikat Forbina är platta i botten och därmed lättdrivna Värt att veta om trådskaparen skulle vara intresserad av denna båtmodell är att dom har sjöegenskaper därefter
  3. 1 poäng
    Jag håller inte med. De senaste decennierna så har vi uppmärksammat många miljöproblem och kommit en bra bit på väg att undvika dom och i en del fall rätta till dom. Arter som varit decimerade och nästan utrotade har återhämtat sig tack vare riktade åtgärder. Plast i haven beror inte på tillväxt och konsumtion utan på att vi slänger plast i haven(!). Det finns inte många områden som världen inte blivit bättre de senaste trettio åren. För 20 år sedan fanns det två miljarder extremt fattiga människor i världen. Idag finns det en miljard. Nämn en sak som är viktigare än att de också får komma upp till en människovärdig levnadsstandard?
  4. 1 poäng
    Sverige är en demokrati - där alla ska ha fri åsiktsfrihet - det är ju inte riktigt sant eftersom att vänstern tystar högern. Även om det sedan en kort tid blivit lite mer höger nyheter i Sverige. Jag tänker att det borde vara mer valfrihet i Svergie. Man får välja vad pengarna ska gå till, min del i bidraget till Stadskassan ska hanteras på ett sätt som jag anser vettigt. Om man sedan tycker att det ex borde finnas en motorbåtsskatt så kan den vara frivillig. Dom som anser att den borde vara hög oaktat om man har en båt eller inte kan frivilligt betala den skatten. Då får ju alla som dom vill - egentligen ganska enkelt. För min del så anser jag att regimen i Sverige gått får långt i skattandet av oss få som jobbar. Är det verkligen rätt och riktigt att en sjuksköterska ska betala över 50% i marginalskatt? För dom stackare som tjänar lite mer betalar idag en bra bit över 60% skatt på den överskjutande delen - en straffskatt som dom defacto inte får något för! Tjänar du mer och bidrar mer blir du av med mer och får inte tillgodose dig med ex högre pension eller något - ett mycket mycket kommunistiskt sätt att beskatta befolkningen. Ett sätt som dessutom bidrar till att folk lurar systemet - för att få något för sina surt förvärvade slantar. Hade man satt en tjänstemannaskylldighet på politikerna så skulle mindre fel begås. Politikerna slösar ofantligt med våra pengar. Okontrollerad invandring - ingen koll på vem som får bidrag - det betalas även ut bidrag när man flyttat från Sverige (hallå!). Ingen koll på investeringar och budget - KS - hur fasen kan det bli så förbannat fel? C9ykelbanorna i människobyn (Sthlm) budget var 8 miljoner - nu är man uppe i över 26 och det är inte klart.. Så länge vi har infantila personer som inte har någon verklighetsförankring som styr Sverige spelar det ingen roll om dom skulle beskatta oss moderna slavar med 80% av lönen - dom skulle endå inte få det att räcka! Gör rätt istället för att slösa!
  5. 1 poäng
    räkna med 2.5 - 3 . Men du...helt ärligt... kostnaden för en 34 fotare med dubbla motorer rent generellt. Spelar det någon större roll om den drar 2, 2.5 eller 3 per distans? 1.5 liter per distans med din AD41 i 21 knop låter för övrigt lite högt. Men det är klart. En äldre maskin med lägre hk och ganska tung båt.
  6. 0 poäng
    Ja, vad är det exakt som kan komma att ske?
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...