Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-11-07 på alla områden

  1. 1 poäng
    Många lager fernissa ger inte bara fin lyster utan också god hållbarhet. Du kanske skulle prova @Rascals metod en gång? Det behöver ju inte vara blankt som en barnrumpa för det 😉.
  2. 1 poäng
    Nu är ju flertalet gummibåtar inga höjdare att ro men propeller/mekanik ger ca 50% i förluster så det är är nog mest bara en kul grej.
  3. 1 poäng
    Nästan alla gör så. Man beställer 1000 gasolvarnare i Kina med sitt eget namn på.Man har folk på plats som kontrollerar grejerna innan de skeppas. Den stora skillnaden är hur många led varan ska passera innan den når konsumenten.
  4. 1 poäng
    Nej för fan! Hä´du beskriv´ ä´ "Norrlädsk kärlek" Norrlandskärlek... hä´ ä´ kärlek´n te Norrland!
  5. 1 poäng
    Lite propaganda för Höga kusten!
  6. 1 poäng
    Märkligt vad många ser in i framtiden. Tror inte alla kommer skaffa LiFePO4 inom kort. Och om man skulle göra det om 5år eller senare så är 300kr inte någon större förlust. Victron mätaren kanske är antik eller trasig vid det laget, utvecklingen går framåt. Då kan man va glad att man bara spenderade 300kr. Jag har köpt mycket kinaskit iband går man på en nit ofta funkar det. Köpte en gång gasolvarnare för under 100kr som visade sig vara exakt lika som i en svensk båtbutik för ca600kr. Uppdatera gärna hur den funkar. 👍🏻
  7. 1 poäng
    Avloppsrör är användbara till mycket. Vita 40 mm har jag trätt över vantskruvar och vant som skydd. Uppslitsat rör över skrovet istället för halkipar, (det gav bättre vinkel för förtöjningstamparna.) Grå 75 mm rör för att ta hand om fallen. 2 rör skymde sikten ett långt rör blev bättre http://lasselundell.se/adagio.html
  8. 1 poäng
    Om man roterar axeln kommer undersidan att vara överst med viss regelbundenhet.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...