Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-10-24 på alla områden

  1. 2 poäng
    Tänkte avsluta med "ja, jag har råd motorbåt" som var trådens fråga. God kväll.
  2. 1 poäng
    Jo, detta känner jag till. Men tror Du att de företag som köpt hem Grotamar-flaskor kommer att låta dem stå i lagerhyllan för all framtid? Jag tror att företagen kommer att sälja dem exempelvis till mig, hur konstigt det än kan tyckas för en del på detta forum... Och Du skippeer, vad får Dig att tro att Du "är ensam om att använda Grotamar eller dito produkt från andra leverantörer"? Grotamar finns fortfarande att köpa. För privatperson. Av välrenommerade företag inom den marina branschen. Konstigt, eller hur...😉
  3. 1 poäng
    De får ligga kvar, annars blir det kallt om fötterna! Får ligga öppet ett tag efter upptagning men sen stängs det.
  4. 1 poäng
    Dyrt med båt, nej jag tycker inte det, om jag tankar två gånger per år kostar det ca. 6000kr Ska jag åka skidor kostar det 12000kr förben vecka!!
  5. 1 poäng
    Jodå, anstränger man sig lite så kan man resa, bo och äta betydligt billigare än vad du tror. Det vet jag av erfarenhet och är inte direkt ensam. Vi bor alltid bra, sällan på hotell med mindre än tre stjärnor. Äter på hotell gör man bara om man är där på konferens dvs någon annan betalar. Restauranger finns det gott om och priserna brukar vara radikalt mycket lägre om man lämnar "fina gatan". Flyga kan man göra väldigt billigt och med bra bolag, om man anstränger sig. Har man barn så har man en skyldighet att ge de en bra start i livet. Då inger det att få se och uppleva andra miljöer. Det har de med sig i livet. Börjar man när de är små så går det väldigt bra. Många båtägare reser en del som komplement till båtägandet. Men inte om man lägger alla pengar på båten. Flera av mina barndomskamrater hade båt i famljen. Några tvingades tillbringa hela somrarna i båten. Ingen av dessa har skaffat båt i vuxen ålder. Samma fö med familjer med sommarstuga. Men de har ofta ett kamratliv på sommarstället.
  6. 1 poäng
    Själva båtlivet kostar inte. Det är allt runtomkring
  7. 1 poäng
    Testade nyss med Sharkbite. Det gick faktiskt över förväntan, se bild. skyddsutr behövs, sved bra i trynet kan jag meddela.
  8. 1 poäng
    Jag brukar säga att det alltid finns två sätt att göra saker. Mitt sätt och fel sätt 😉🙄😇
  9. 1 poäng
    Båtägande är för min del inte bara den tid båten är i sjön. Har en lite äldre båt som behöver underhållas och fixas med, även kul att uppdatera en del funktioner. Jag har båten ståendes i hamnen i ett bra tält och det är gång avstånd för mig, så det är lite av en hobby under "torr" säsongen att vara i båten och mecka, tycker det är en skön avkoppling och rekreation att få fundera på nåt annat en stund än bara arbete och hemmet och det är värt en del det med.
  10. 1 poäng
    Eller vad man prioriterar Vissa gillar äta utemat Andra krogen Vissa utlandssemester. Och några lägger mestadels av pengarna på båtlivet. Alla trivs nog med sina val
  11. 0 poäng
    Och vad ska företaget som köpt Grotamar göra med produkten? Jo, sälja den till både Dig och mig.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...