Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-03-13 på alla områden

  1. 2 poäng
    Tändning på en diesel...? Du menar väl timingen på pumpen ? Kolla här, sidan 32 punkt 15: https://docplayer.net/92840696-Workshop-manual-engine-aqd40-aqad40-md40-tmd40-tamd40-2-0.html
  2. 1 poäng
    Det var visst en driftstörning tidigare idag (eller om det var igår, feber nu så lite lost). Det verkar som om efter drifstörningen så syns nte namnet på den som svarade senast utan det står bara texten ämne svarade och sedan vad ämnet var. Svårt att förklara men lätt att se.
  3. 1 poäng
    På tal om reklam, det här är rent oseriös "reklam". Snarare försök till bedrägeri om nu någon går på det. SPAM!
  4. 1 poäng
    Det var positivt att du Lyft "Även "mej så hårt att jag kan komma "ner" på någons nivå. bhemac som ju verkar vara en riktig allkonstnär. Att komma nedåt i förhållande till "toppen". 😃 Inte illa
  5. 1 poäng
    haha, så rätt!. jag är miljöpartist, jag värnar om miljön. Därför har jag ingen bil. Jag åker taxi
  6. 1 poäng
    Som alltid har du rätt igen bhemac. Min båtgranne klagade på några procent svartvatten på hans båtsida. Måste vara ett räknefel.
  7. 1 poäng
    Det är vi som ska tacka! Ser bra ut nu.
  8. 1 poäng
    Men kan få vara glad ändå!
  9. 1 poäng
    Har du bränsle utan luft till spridarna så ska maskinen hoppa igång, i alla fall en liten stund. Du vet väl att om du upplever att handpumpen inte tar ska man vrida fram maskinen en bit så att inte pumpen står på kamaxelns högsta punkt. Men du har ju "blåsa" så det ska ju inte vara något problem. Du har väl luftat systematiskt i rätt ordning från tank till spridare punkt för punkt i bränslets färdriktning? En varmluftspistol eller hårfön i insuget hjälper till att komma igång nu när det är lite kallt.
  10. 1 poäng
    Betänk noga att avgassystemet med avgaskrök, ljuddämpare mm nu förmodligen är fyllt med alltför mycket glykol. Vilket rinner tillbaks som du beskrivit. Tappa ur avgassystem först i lägsta punkten, behöver inte vara helt tomt dock. Men kommer det in bakvägen i motorn och den tänder eller snurrar tillräckligt fort på starten, så är det mycket stor risk att vevstaken, vevstakarna knäcks! Än större risk med startgas! Läste i ett annat forum om en som lyckats spräcka en kolv med just startgas!
  11. 1 poäng
    Tjenare! Det är vi som bygger och äger Tunatrailer, jag tror vi minns dig, du valde utkörning av din trailer om jag minns rätt. Att du fick vagnen levererad med begagnade däck är inte ok. Vi kan dock inte förstå riktigt hur det gick till. Men vi vill givetvis göra rätt för oss och kommer att skicka nya däck. Ring gärna oss på måndag så tar vi mot leveransadressen däcken ska till, visst var det 5/112 -5 bultade axlar på din trailer? eller skicka ett mail med adress på till info@tunatrailer.se så återkopplar vi innan måndag vid 12:00 ha en bra dag Med vänlig hälsning Jocke Tunatrailer
  12. 1 poäng
    I konservväg kör jag: - Dillkött - Fontanas ravioli (för ungarnas skull...) - Zetas pesto genovese, pasta till det - Felix österikisk gulaschsoppa - Felix köttbullar i gräddsås. Smakar inte jätteilla om man har färskpotatis och lingon till. (- Bullens pilsnerkorv brukade jag köpa tills jag läste innehållsförteckningen av misstag) Sedan kan det bli lite annat skoj som jag snubblar över i butiken. Hittade en tetrakonserv med chilli-bas som man steker chorizo och sedan häller över, ska bli kul. Handlar bara på ovan nämnda standard-butiker och tycker jag får med det mesta.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...