Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-03-06 på alla områden

  1. 3 poäng
    Jag har en manuell cykel, och går med fötterna. Betydligt mer miljövänligt 😁
  2. 2 poäng
    Själv kör jag tankbil och älskar sådan som dig som ger mig massor av arbete. 😉
  3. 1 poäng
    Innovativ lösning. Kanske inte den tjusigast lösning men fungerar säkert utmärkt. Hade en liknande ide. En liten snurra utan propeller och en generator som på bilden. Borde bli väldigt tyst dels pga vattenkylningen, dels för den hamar bakom akterspegeln. Men det blev inte så, istället en gräsklipparmotor med generator i en låda på akterdäck. Fungerade hur bra som helst men lite högljudd så när man kom in i någon lämplig vik så drog man igång hjälpkärran och tog en promenad på minst en timma. När man kom tillbaka så var batterierna laddade. Totalt byggde jag tre olika elverk men de blev snabbt sålda. Det kom alltid någon med "an offer you can't refuse". Till slut köpte jag ett litet elverk som gav 230VAC. Sen var jag utan båt ett antal år och när jag återigen köpte båt så fanns det solpaneler till anständiga priser. Men ett 230V aggregat ska tillbaka i båten. Jag vill segla året runt och redan i september har solpanelerna minskat sin energi med 50%. I oktober ger de högst 25%. Då kommer ett elverk till pass!
  4. 1 poäng
    Tja eller så hittar du svärfar i rätt sjö😏
  5. 1 poäng
    De la bara på luren när jag ringde och sa nåt som lät " you moron" vet inte om de menar med det ordet att jag ska ringa tillbaks i morron igen? 😇Ingen gissning bara sund hjärnverksamhet tror jag Nu väntar jag med spänning på nästa sändning som tage sa, vad får jag för pris?
  6. 1 poäng
    Ja Stiletton och Joker är ju rätt lika men inte helt. Joker påminner mer om min Smiler? På land kör jag Bmw V10 S85, 5L 507 hk på sommaren och året runt Navigator V8 triton 5,4 L 300 hk. Kan även skryta med att jag är ute och går en miljövänlig promenad nästan varje dag samt tränar kampsport 2 gånger i veckan (borde varit 3) och joggar after work, de du.
  7. 1 poäng
    Trilux är en färg från International. De har en skrift som heter metodboken, där står allt om vilken färg som kan övermålas med vad osv. Leta hos Google eller om jag lyckas få med en länk nedan. eller om den blir för stor? Metodboken_International.pdf
  8. 1 poäng
    Testa i år att bara skrapa/slipa det som är löst och sen måla hela botten med en hård bottenfärg. Lossnar det och ser likadant ut i höst får du då skrapa och slipa bort ordentligt. Jag målade botten med hård färg (Hempel Hard Copper Racing) direkt på mjuk färg efter lätt slipning av det som satt löst och nu fyra år senare sitter färgen fortfarande kvar överallt, bättrar lite i vattenlinjen varje år bara.
  9. 1 poäng
    just det du målade..har gått några år men fick så bra tips av dig..det var 2 båtar sen för mig
  10. 1 poäng
    Vad kan det vara för svart färg? Trivs den ihop med den vita?
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...