Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-02-26 på alla områden

  1. 2 poäng
    Vilka fartyg är inte marina? I torrdocka då, men då är avsaknaden av AIS kanske inte så betydelsefullt 🙂 Det ska bli intressant att höra varför det gick som det gick i Norge.
  2. 1 poäng
    Men om fyren nu står på land, varför då ha en kon över ett klot? Kanske för att man vill se dom dingla i stormen... 😎
  3. 1 poäng
    Jag njuter i alla fall av de vackra bilderna från västkusten.
  4. 1 poäng
    Jag tror att samhället har förändrats vilket gör att båtmarknaden för båtar under 32 fot har kollapsat. Gruppen "Unga vuxna" som är villiga att ta steget och köpa en 24 fots båt har krympt oerhört mycket. Det är ju bara att titta i naturhamnarna, jag är oftast yngst i hamnen. Då köpargruppen minskar, men inte utbudet, kraschar priserna. När barnfamiljen köper förstabåten nu för tiden går de direkt på en 35 fot och ignorerar de mindre båtarna. Det spelar ingen roll att en scampi 30 "borde" vara värd 250k utifrån diverse formler, om det finns dubbelt så många säljare som köpare.
  5. 1 poäng
    Det tar längre tid att få ordning på eländet ni skapar genom att försöka måla på tyg. Allt annat än riktig tygfärg som tvättas in i tyget eller att tyget på annat sätt dränks in i färgen är dömt att bli fult. Tänk på att infärgning kräver att det går att skölja ordentligt så överskott försvinner annars kommer ni aldrig att kunna sitta på dynorna eller lägga något där.
  6. 1 poäng
    "Leja bort" låter farligt dyrt. Du får knappast tillbaka pengarna. Å andra sidan får du kanske båten såld. Hur som helst räkna inte med att få tillbaka det du lagt ut.
  7. 1 poäng
  8. 1 poäng
    Måste behövas mycket övning där om inte ett toppmodernt militärfartyg med supersensorer klarar att upptäcka en tanker i tid...
  9. 1 poäng
    Skulle ju bli ganska tråkiga övningar om deltagarna visste var alla andra är?
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Skapa nytt...