Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-11-27 i Forum Inlägg

  1. 2 poäng
    Jag har två stycken kad 300, och de funkar samma samma som alla andra vp motorer, gefan i att få in saltvatten i motor rummet och se till att serva det som skall servas! Så som sjövatten pumpen, remmar oljor osv. Sköter du detta fint så har du ett ganska lugnt liv, men det kan även bli dyrt om det börjar krångla, vilket jag har fått erfara. Dock inget sinnes sjukt än=)
  2. 2 poäng
    Det är många som funderat i samma banor som du. Mitt svar är att vilket du än väljer så kommer ett haveri bli dyrt. Vet inte om KAD krånglar mindre än D-serien men för en som vill fixa själv tycker jag D serien går bort pga behovet av VODIA. Fördelen med dessa motorer är att det finns en himla massa av dom så delar lär finnas en bra tid framöver tror jag.
  3. 1 poäng
    Jag köpte för några år sedan monokristallina paneler, 2x 100 watt på Tradera, halva priset då jämfört med båttillbehörsbutikerna. Den säljaren finns kvar och har en "butik" där. Jag startade en tråd, "Solcellsprojekt" för några år sedan. Följ gärna den och tag del av mina erfarenheter och tyckanden från övriga forumdeltagare. Förutom att min regulator stör ut svaga radiosändare på FM-bandet har det fungerat väldigt bra! Jag har mer ström ombord än vad jag behöver, säkerligen hade det räckt med 1 x 100W men då det var halva priset så blev det två paneler istället, ja och framförallt att hyttaket på min båt är stort och någorlunda plant det får plats 200 watt till (50 W fanns när jag köpte båten, den panelen sitter kvar). Mitt råd brukar vara att köpa så stor panel man har fysisk plats för, samt så stor som bankkontot tillåter, man kan nog inte få för många "solcellswatt" egentligen.
  4. 1 poäng
    Ligg lågt, nu efter 4 år så kanske priserna gått upp igen...😎
  5. 0 poäng
    Har en weedo gt i sämre skick. Allt är äkta orginal. Vad är intresset för en sådan båt idag? Mvh Thomas
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...