Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-10-18 på alla områden

  1. 2 poäng
    I söndags tog vi en tur till Ridön, båten var avmastad och redo att tas upp på måndagen. Lite otippat fick vi en helt vindstilla dag med omkring 20grader, mitt i oktober! Magiska höstfärger och knappt en båt på mälaren, årets bästa dag på sjön 😀
  2. 1 poäng
    Godkväll Maringuiden medlemmar. Nu när sommaren 2018 anses vara slut så är det väl dags att dela med sig av sina roliga, tråkiga, förjävliga, underbara båtturer under Sommaren 2018. Både filmklipp och bilder är såklart välkomna! Bomba tråden med massor med material så vi har något att drömma oss bort till nu när hösten är här. Jag har varit dålig på att fota men har ett filmklipp från sen sommaren när vi tog oss en båttur på Runn i Dalarna en fin sommarkväll!
  3. 1 poäng
    YEESS! Tillbaka igen! boatinfo.no
  4. 1 poäng
    Tackar, nu fungerar det!
  5. 1 poäng
    Bra fråga, det hade jag inte ens tänkt på. Har inte hittat den ännu heller.
  6. 1 poäng
    Jo jag har länge letat efter en begagnad sådan. Med tanke på att det håller extremt länge, kanske dubbelt så länge så kan man mycket väl köpa en begagnad. För några år sedan var tyvärr gasolpriset högt men nu när man man betalar 30kr/kg så blir kostnaden något lägre för gasolen. Den är som sagt, helt ljudlös och det luktar inget. Och den dagen man fått biologisk mångfalld i dieseln så fungerar fortfarande gasolvärmaren. Gasol ska man ju ändå ha ombord.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...