Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-09-23 på alla områden

  1. 1 poäng
    Jag är väldigt intresserad av att vara med i det projektet. 😀 Min båt ligger också fortfarande i det blöta elementet. Visst, du får PM också!
  2. 1 poäng
    Har tänkt bygga en drevlyft jag också, med liknande släpvagnsstödhjul. Georg, om du vill kan jag svetsa ihop 2st. -jag har en bra TIG-svets. Dock saknar jag mått, tex bredden på underdelen av drevet. Jag har 290 DP-E men båten ligger i fortfarande. (Göteborg). PMa mig så kan vi prata om du är intresserad.
  3. 1 poäng
    OK, hade inte snappat att det fanns BMS123 relay. Sorry 😯 Tycker det verkar bra men håller med om dina kommentarer om firman. Slog faktiskt också upp dem.
  4. 1 poäng
    Ja Gelis helt rätt, men då ska man också vara hundra på att motorn verkligen är tom och det är väl där det ibland blir fel. Bästa är ju att ha sötvattenkylning. Det är väl därför man kör runt glykolblandningen i sjövattenkylda motorer till den blir varm då är väl termostaten öppen antar jag, men kör man in den kall stänger naturligtvis termostaten som du säger och just i det momentet sker kanske en del missar.. Min granne kommer montera sötvattenkylning på nästa motor. Men som jag skrev i inledningen jag ska inte lägga mig i detta har för lite kunskap, finns de med betydligt större kunskap och som gör detta varje år, har bara ägt sötvattenkylda motorer och där är det rätt enkelt.
  5. 1 poäng
    Lyftredskap som passar i likrännan, tillverkat utan svets. En 4 mm järnstång som i ett tidigare liv varit marschallhållare, och en bit rör ur bra-att-ha-lådan. Har fungerat i många år.
  6. 1 poäng
    Det här svarar inte på din fråga, men vi har också båt som är 6,66 och väger in på ca 1 ton i torrvikt. Vi ha en Fogelsta ST15022 som fungerar mycket bra till vår båt. Kan ju vara ett alternativ.
  7. 1 poäng
    Ja du Patchi....svara på ett gammalt inlägg. 😀 Tror inte killen har fått napp. Det går inte till så här att träffa folk å i synnerhet en kvinna som gillar att segla. Kan bara berätta att min fru är progressiv, från att inte seglat alls till att vilja komma ut numera å håller i rorkulten gör hon medan jag fördäcksgastar. Men längre än till ytterskärgården....där äre stopp. Törs inte skriva att det sitter i generna, då får jag Fredrika Bremer Förbundet på mig. Den gode Milo Dahlman är ett av undantagen. Men gott folk, eller snarare män, hittar ni en kvinna som gillar att segla så håll i 'na.
  8. 1 poäng
    Det där är precis vad jag menade. Har du ritning eller mått på den? Är ute efter att göra något liknande
  9. 1 poäng
    Du tänker kanske på denna? 🙂
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...