Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-05-25 på alla områden

  1. 1 poäng
    Det räcker att pumpa ur allt som du får ut genom sugledningen som går till bränslefilter och motor och sedan fylla med vanlig etanolblandad bensin. Det lilla vatten som eventuellt finns kvar i tanken kommer att lösas upp i den etanolblandade bensinen.
  2. 1 poäng
    Nu är det en ny generator som inte laddar. Troligen inga diodfel el likn utan någon sladd har hamnat fel. Med viss sannolikhet sladden till D+. Eller dålig kontakt där.
  3. 1 poäng
    Jag saknade en packning i locket till min vattentank! Vem tar bort den och hur försvinner en sån stor svart gummiring?? Förra ägaren visade mig att man skulle ha lite koll när man fyllde för det rann ner i kölsvinet om man fyllde för mycket!! Jag pratade med Anders Gustafsson <Anders.Gustafsson@cipax.com> I samband med nybeställning av Septitank(dom gör sådana åt Nimbus) och tänkte jag tar kontakt med honom och frågar om dom har en sådan packning, Cipax tillverkar alla möjliga slags tankar. jag mailade 23maj på fm och fick ett svar lite senare att det ligger en på posten nu!! 24 maj igår låg den hemma i lådan, det kallar jag superservice, så behöver ni något i tankväg så kontakt Anders på Cipax. Tanken/Locket höll tätt och det var ju väldigt många liter som jag fick i extra så det var mycket bra.
  4. 1 poäng
    Hej Nu fattas det bara 15, 135 har förbeställt. Hälsningar Ove
  5. 1 poäng
    Då ingen svarat, så tar jag upp handsken utan att ens fiskat i Vänern. Det jag skulle fiskat är lax. Det är en potent fisk. Det går att trolla den, men det bör även gå att meta den med hel fisk. Förmodligen är vattentempen av vikt, då lax inte gillar för varmt vatten. Jag utgår dock ifrån att lax inte håller sig nära land vid denna årstiden, utan längre ut och ganska djupt. Det finns även gädda, abborre och gös mm. Dessa fiskar kan du få nära land och grunt. Lättast är väl att försöka med abborre och jigg. Ha det fint
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...